2 personers sofa i pangfarver

I dagens Danmark synes jeg, at de danske hjem er meget præget af ordinære konstellationer ift. møbelvalg og farvesammensætning. Derfor mener jeg, at det er på tide at komme med nogle friske idéer til nogle møbler, der kunne give et frisk pust til et måske lidt uinspireret hjem, hvorfor jeg har udvalgt en elegant 2 personers sofa i forskellige pangfarver.

PANGFARVET SOFA

Grøn 2 personers sofa

Den 2 personers sofa er i rokokostil, men linjerne gør at den passer ind til stortset hvilket som helst hjem. Sofaen er en del af April-serien som også laver matchende lænestole og skamler, hvilke er oplagte tilkøb, hvis man vil fylde sin stue med en 2 personers sofa og en lænestol med skammel.

Lænestol i grøn

Limegrøn skammel

Lænestolene og skamlerne fås i vildt mange forskellige farver, men personligt er den grønne min klare favorit. Dog synes jeg det kunne være sjovt at mikse farverne i et eventuel sofa-stol-skammel arrangement. Det kan man sagtens gøre uden det bliver for meget, og det er jo bare op til en selv, at vurdere hvilke farver der kunne være sjove at sammensætte uden man ville blive træt af det i længden.

Møblerne er udført i fløjlsstof af særdeles høj kvalitet, som gør sig gældende for hele serien af 2 personers sofaer i pangfarver. Fløjlsstoffet har en glitrende facon, som man bedst kan sammenligne med maling med en højglans 80, og det giver sofaerne et eksklusivt touch.

Gul 2 personers sofa

Rød 2 personers sofa

Blå 2 personers sofa

Pink 2 personers sofa

Sofaerne er bygget i massiv birketræ, så du kan roligt regne med, at denne 2 personers sofa kan holde til hverdagens slitage i mange år.

Personligt blev jeg forelsket i denne sofa med det samme. Jeg blev samtidig meget overrasket over prisen ikke var højere på en 2 personers sofa som denne, da det er en Formaterial designer sofa. På Room21.dk står sofaen til 5890 kr. Et beløb du ikke engang kan få en sofa for i Ilva eller Idémøbler.

En 2 personers sofa er sikkert ikke nok møbel til stuen, så der vil selvfølgelig være en ekstraudgift ift. en eventuel lænestol og skammel, men for små 12.000 kroner har du et sofaarrangement du vil være svært tilfreds med.

PANGFARVET SOFA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *