Designerlamper – fordi lys ikke bare er lys

Vil du gerne have fundet dig et godt sted at gøre dig et køb af nogle super flotte og samtidig billige designerlamper? Vi vil her give dig en række gode råd, så du har mulighed for at finde dig nogle super flotte og billige designerlamper til en favorabel pris!

Samtidig har vi lavet et link til en side, som har et væld af super flotte og stilfulde designerlamper til nogle ganske fornuftige priser, så du kan få gjort dig et godt køb!

billige designerlamper

Ayers loftslampeFed loftslampe som især passer godt over køkkenbordet. Kan købes hos Luceart – Light and Design for 6.076 kr. Den kan også fås i hvid. Se mere her.

Helium-P-1 loftslampeHvid lampe i stål og mundblæst glas fra Lightyears designet af Hans Sandgren Jakobsen. Kan købes hos Luceart.dk for 2.495 kr.

2097-30Stor moderne lysekrone fra FLOS med navnet 2097/50. Den kan være prikken over i’et i en stor stue. Den koster 15.296 kr. hos Luceart.dk.

Caravaggio-PBillig lampe som passer perfekt til det moderne kontor. Lampen hedder Caravaggio P fra Lightyears, og den er designet af Cecilie Manz. Den koster kun 995 kr. hos Luceart.dk.

Et af mit helt store problemer i et hjem, har altid været at finde flotte lamper. Derfor er jeg ofte endt med aldrig rigtigt at have nogen lamper, da jeg hele tiden har ledt efter de perfekte lamper. Jeg ved ikke, hvorfor de fleste lamper, skal være så grimme.

Men heldigvis kan du da sagtens købe fede designerlamper, men de koster selvfølgelig også derefter. Hvis man gerne vil have et perfekt hjem, og har pengene til det, vil jeg helt klart vælge at bruge pengene på designerlamper. Det er pengene værd.

billige designerlamper

Designerlamper til hvert rum

På Luceart.dk finder du alle former for designerlamper. Alt fra bordlamper til loftslamper. Jeg er meget imponeret over deres hjemmeside, da det her er muligt at finde flotte lamper til hele dit hjem. Du betaler også prisen for dem, så det giver klart mest mening for dig at vælge pæne lamper de vigtigste rum først, så kan du evt. vente med de andre rum.

Jeg ville starte med alle de rum, hvor du skal have loftsbelysning, og så kan du investere i billige lamper fra IKEA til kontorlamper osv. Skrivebordslamper fra IKEA plejer at efterligne diverse designerlamper, så her kan du let spare nogle penge, samtidig med at du faktisk får nogle flotte lamper. Det er helt klart den metode, som jeg vil gå efter.

Som du kan se på billederne, har jeg udvalgt nogle af de designerlamper, som jeg synes, er virkelig fede. Her er det også primært fokus på loftslamper, som gør hele dit hjem pænere. Hvis du har det økonomiske overskud til det, bør du også kigge mod nogle af deres skrivebordslamper. Nogen af dem er virkelig fede, men det er blot ikke det vigtigste for dit hjem.

Skrivebordslamper får nok deres egen artikel på et tidspunkt. Så kan du også se nogle af de IKEA skrivebordslamper, som jeg sagtens mener, at du kan købe.

Billige designerlamper – Hvad med spotlights?

Hvis du endelig skal vælge ikke at købe designerlamper, så er spotlights faktisk et meget godt bud på, hvor du kan spare lidt penge. Du kan sagtens købe dyre spotlights, men det er sjældent, at folk lægger mærke til, om du har dyre spotligts, eller om du blot har købt nogle af de billigere modeller fra IKEA.

Til et badeværelse vælger mange af os en løsning med spotlights. Det har jeg selv gjort på mit badeværelse, da de giver et godt lys, og de stjæler ikke fokus fra resten af rummet.

Du kan sagtens få designer spotlights, men det er ikke her, jeg ville bruge mine penge på lamper. I hvert fald ikke som det første.

Hvor kigger du henne, når du skal finde billige designerlamper til dit hjem?

billige designerlamper

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *