Bliv klar til julen med disse ting

Julen er snart for døren, og har du en travl hverdag, er det en god idé at komme julen i forkøbet ved at gøre dine juleindkøb før tid.

Vi har lavet en indkøbsliste til dig, der ikke vil gå på kompromis med julehyggen, så du nemt kan købe alt hvad din bolig behøver, for at du kommer i julestemning, og er klar til alt hvad julen bringer.

Julepynt

Julepynt er noget af det vigtigste, når du skal i stemning. Her har vi samlet nogle klassiske og stilrene bud på ting, som du kan anskaffe til julen.

De emmer af julestemning, men passer stadig ind til din boligindretning uanset hvilket stilart du har valgt.

Pynt til juletræet

Juletræspynt er nok det allervigtigste, når det kommer til julepynt. Dette er også én af de ting, som du kan tilpasse til netop din indretningsstil.

Eksempelvis kan du få julekugler i alle mulige former, farver og stilarter. Du kan endda lave dem selv, hvis du ønsker.

De mange valgmuligheder gør det til alsidigt, og samtidig med at det passer ind til din bolig, bidrager juletræspynt til julehyggen og julestemningen.

Lyskæder

Lyskæder hører ikke kun til på juletræet. Disse giver nemlig også en utrolig hyggelig effekt i din bolig, især om aftenen når du sidder med en varm kop kaffe, din yndlingsjulefilm og et varmt tæppe. Sluk lyset, og lad lyskæderne sprede hygge.

En god ting ved lyskæderne er, at de kan bruges på adskillige måder og kan tilpasses præcis dine ønsker. Du kan eksempelvis hænge dem rundt om vinduerne, men kan også hænge dem fra den ene side til den anden på loftet.

Duftlys og klementiner

Med julen associeres specifikke dufte. Du kan tilføje til julehyggen og julestemningen ved at anbringe disse dufte i din bolig, og for alvor blive klar til julen.

Du kan købe duftlys, som både spreder en lækker duft i hele din bolig og samtidig tilføjer til julestemningen – levende lys er altid så hyggelige!

Du kan også, som et alternativ eller som supplement, hænge klementiner med nelliker i vinduerne med et rødt bånd. Det minder dejligt meget om julen.

Bliv klar til julefrokosten eller julemiddagen

Med julen hører selvfølgelig de mange julefrokoster og julemiddagen. Skal du være vært eller værtinde i år, er der nogle essentielle ting, du skal huske.

Borddug

Borddugen er en af de vigtigste ting omkring din borddækning, idet den sætter et bestemt tema, og giver gæsterne en idé om hvad de kan forvente resten af aftenen.

Du kan få mange former for bordduge, og kan være sikker på at finde noget til din smag. Blandt andet på damask.dk kan du finde et stort udvalg af damaskduge fra Georg Jensen.

Bordpynt

Bordet skal selvfølgelig også dækkes med andet end dugen. Her handler det om at være simpel og holde sig indenfor en rød tråd.

Dette gør du ved at dække bordet med simple, men samtidig dekorative, ting, som giver et godt indtryk til gæsterne, og viser, at du har lagt tid og tanker i din borddækning.

Især med bordpynten, kan du definere din borddækning. Her er det vigtigt at vælge bordpynt og farver i forhold til dit porcelæn såvel som din borddug, stofservietter og lignende.

Et godt tip er at vælge bordpynt i 2-3 farver, og holde det simpelt med blomster og levende lys.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *