En brødrister er ikke bare en brødrister

Stort set alle hjem har en brødrister, og i stort set alle danske hjem er det sådan en grim stilløs brødrister. Men sådan behøver det altså ikke være.

For der er masser af brødristere med masser af stil. Hvis du tænker “Det kan da være ligegyldigt, hvordan min brødrister ser ud,” så kan jeg kun ryste på hovedet. Stort set alle har deres brødrister stående fremme, og derfor bør du også gå op i det.

Hvis du er ligeglad med, hvordan din brødrister ser ud, skal du i hvert fald love mig, at du ikke har den stående på dit køkkenbord. Pak den væk med det samme.

Det er oplagt at have den stående fremme på sit bord, og derfor kan du da ligeså godt vælge en designer brødrister.

Til alle jer, der har den stående på køkkenbordet, får I her tre brødristere, som har lidt mere stil end din Melissa brødrister til 99 kr. Den du købte i Kvickly, da du havde tømmermænd og bare måtte have noget ristet brød.

Den klassiske KitchenAir brødrister

kitchenaid brødrister

Jeg må indrømme, at jeg er kæmpe fan af alt fra KitchenAid. Det er måske ikke det mest mandige at indrømme, men der er altså noget fedt ved alle deres produkter.

Hvis du er fan af Mad Men, vil du helt sikkert også elske brødristeren fra KitchenAid. Når du rister dit brød med denne klassiske brødrister, falder tankerne hen på Don Draper og Betty. Og hvem ønsker ikke det?

Udover at riste dit brød kan den også holde brødet varmt for dig, hvis du ikke er klar til at spise det med det samme. Det er en ret fed funktion, som jeg dog blankt indrømmer, at jeg nok ikke kommer til at bruge. Hvis jeg skal i gang med at spise brød, plejer jeg at være klar over det inden jeg rister det.

Der er fem års garanti på alle KitchenAids brødristere, så du kan altså have den i mange år. De plejer desuden at holde langt længere end det. Lad dig ikke skræmme af prisen. Den her brødrister er altså bedre end den billige fra Kvickly – også til at riste brød.

Den på billedet er fra Wupti.com og koster 2.399 kr. Den kan også fås i rød, hvid, sort og grå. Gå til den her.

Fra 50’erne til fremtiden

Morphy Richards brødrister

Nu fik du først en brødrister, som ligner noget for fortiden, så kan vi da lige få kigget lidt nærmere på en brødrister, som mere ligner noget fra fremtiden.

Denne brødrister fra Morphy Richards er også væsentligt billigere end en KitchenAid brødrister, så hvis du er på udkig efter noget helt andet end en KitcheAid brødrister, er den et godt bud.

Det er stadigvæk en virkelig god brødrister, og hvis du har en moderne stil i dit hjem, kan du sikkert sagtens få den til at passe ind i dit køkken.

Den koster 762 kr. hos Whiteaway.com.

Din helt egen racerbil

BugattiVolo brødrister

Denne røde brødrister fra Bugatti får mig altid til at tænke på en hurtig racerbil. Så hvis du elsker fart, hvorfor så ikke også vælge en brødrister, som altid minder dig om det.

Du kan altid starte med en Bugatti brødrister, inden du en dag får en Bugatti racerbil. 😀 . For ja, du skal jo starte et sted.

Modsat en normal racerbil får du her også ristet brød. Den har et ret fedt design, og den er faktisk designet til, at du også kan varme en bagel i den. Hvis du er kæmpe bagel elsker, er det da helt klart denne brødrister, du skal have fingrene i.

Den kan også fås i grøn, sort, creme, lilla, hvid og orange.

Den koster 1.485 kr. hos Whiteaway.com.

Med en af disse tre brødristere er jeg sikker på, at du både kan nyde dit køkken, samtidig med at du får ristet brød.

Jeg kan bedst lide KitchenAid brødristeren. Hvilken brødrister kan du bedst lide?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *