En, to, tre – terrasseklar!

Sommeren er ved at være over os, og det betyder, vi snart kan nyde det gode værd for fulde drag! Udeliv hænger naturligvis ganske unægtelig sammen med kvalitetstid på terrassen, som du har indrettet og gjort hyggelig. For du har naturligvis gjort terrassen sommerklar? Hvis ikke, så læs med her.

Blomster

Intet inviterer sommeren ind i vores hjerter som blomster og planter, der er sprunget ud og viser deres flotte farver og forme. Et godt råd til når du køber dine planter er, at du ikke køber dem, når de er sprunget ud. Køb dem i stedet for inden, så det er på din terrasse (og ikke i butikken), dine blomster er flottest.

Du kan købe flotte og billige blomster og planter i alt fra supermarkeder til blomsterhandlere. Så der er nok at vælge iblandt.

Lamper og lys

Selvom solen går sent ned henover sommerens lyse aftener, kan det sagtens tænkes, du og dine nærmeste kommer til at sidde der helt ud på natten – og så er det rart med lys!

Du kan både have de klassiske kulørte lamper hængende eller finde flotte lanterner med levende lys. Kombinationen fungerer naturligvis også, da du så både får god og hyggelig belysning, mens du kan nyde den ekstra varme, den levende ild giver. Afhængigt af udformningen på din terrasse kan du også vælge at hænge fakler op. Sørg dog altid for at være forsigtig, når du bruger levende ild.

Pro-tip: Har du ikke adgang til strøm på terrassen, så find batteridrevne lamper. De holder længe og kan give flot med lys.

Komfort

Du skal naturligvis have det mest muligt behageligt, når du opholder dig på terrassen og derfor skal du naturligvis have lækre møbler frem!

Alle terrasser skal have et godt og solidt havebord, hvor der er plads til alle gæsterne rundt om. Men nu er det jo ikke altid, man vil sidde i den klassiske havestol. Nogle gange vil man bare slappe af med en god bog, et glas vin – ja måske bare en lur under åben himmel? Er det tilfældet, så find en 2-3 lækre sækkestole, du kan fordele ud over terrassen. Så er der også plads, hvis der dukker et par venner op. Er du til lidt mere luksus, så find en hængestol og hæng den op, hvor der er mest hyggeligt. Hængestole kan både monteres med krog til et loft eller købes med tilhørende stativ, hvis du helst ikke vil bore huller.

Hyggelige puder og tæpper er naturligvis et must til både sække- eller hængestol!

Mad

Sommer uden grill? Næppe! Uanset hvad, skal du altid have en grill klar på terrassen. Selv hvis du ikke har oceaner af plads, kan der altid stå en lille kuglegrill. Har du pladsen, jamen så hører en stor grill til enten kul eller gas sig til.

Så bliver sommeren lige til at sætte tænderne i!

Comments are closed.