Din smartphone gør dit hjem digitalt

Fremtiden er ankommet. Alligevel er der rigtig mange, som slet ikke udnytter de muligheder, som findes. I de fleste danske hjem tændes lyset ved at trykke på en stikkontakt og musikken afspilles ved at man sætter en cd på. Sådan behøver det ikke længere være, da der findes masser af digitale løsninger, som du kan styre direkte fra din smartphone.

De gør dit liv lettere og bedre.

For at få glæde af de digitale muligheder skal du bare have en smartphone eller tablet. Disse to ting har revolutioneret den måde, hvorved vores hjem er på.

Her får du nogle af de ting, du skal købe, hvis du vil gå fra et analogt hjem til det digitale hjem.

Lys er ikke længere bare lys

philips-onlie-storeNår det kommer til moderne lys, er Philips helt klart de førende. De har bl.a. lavet lysterapi, så folk slipper af med vinterdepression, som mange kender til, når de mørke tider er over vores lille land.

Samtidig er de blevet kendte for deres Wake-Up Light, som gør det lettere for dig at vågne op morgenen, da vækkeuret fra Philips simulerer en solopgang.

Men alt dette var kun begyndelsen for Philips, for deres løsninger bliver mere og mere intelligente. Dvs. at nu kan du købe et helt lyssystem til din bolig, som du bl.a. kan styre fra din iPhone. Du kan også sætte dit hus til at tænde lyset på et bestemt tidspunkt. I stedet for kun at have et Wake-Up Light, kan du nu få hele dit hjem til at lyse op, så det bliver lettere for dig at stå op om morgnen.

Om aftenen kan du dæmpe lyset, så lyset ikke er ligeså stærkt. Flere forskningsresultater peger på, at dette gør dig mere træt om aftenen, så du får en bedre søvn ved hjælp af Philips’ lys.

Desuden har du mulighed for at dæmpe lyset, hvis du skal se film med vennerne eller familien.

Det er intelligent design, når det er bedst. Det eneste du skal gøre er at købe nogle bestemte Philips pærer, som giver dig alle disse muligheder.

Jeg er sikker på, at alle hjem kommer til at være sådan i fremtiden. Indtil videre har jeg kun fundet lysene, som du skal bruge, i Philips egne online butik. Find den her.

Få bedre lyd i dit hjem

sonosconnect

Mange hjem har stadigvæk en CD- afspiller, eller måske er du skiftet over til kun at høre musik på din computer. Det nyeste er Sonos Connect, hvor alt din musik spiller trådløst. Der findes også andre trådløse enheder.

Det betyder, at du slipper for alle de kabler, som gjorde, at du i første omgang droppede dine højttalere. Nu kan du dog få det hele. Både den gode lyd, samtidig med at du slipper for kabler, som ikke ser særlig flotte ud i dit hjem.

Sonos Connect fungerer på den måde, at du køber deres højttalere, og via deres system, kan du vælge en masse musik på nettet. Det hele styres ved hjælp af tablet, PC eller Smartphone.

Noget af det fede er, at du kan have højttalere i flere rum, uden at de behøver spille det samme musik. Dvs. at børnene kan høre en den nyeste barnesang på deres værelse, mens du hører rock i stuen.

Ja, du kan ligeså godt få skiftet over til fremtiden inden for musik. Sonos Connect kan også sagtens tilsluttes andre enheder, hvis du allerede har investeret i andre højttalere. Trådløs musik er kommet for at blive.

Du kan læse meget mere om systemet på deres hjemmeside, hvor du også finder danske forhandlere.

Den nye form for støvsugning

Roomba 780 robotstøvsuger

Alle kender i dag til robotstøvsugere, da de allerede er blevet hvermandseje. Selv i hjemmeplejen bliver de brugt mere og mere, så hjemmeplejerne kan hjælpe de gamle med andre gøremål.

Mange har ikke investeret i en robotstøvsuger, da de ikke synes, at de gør ligeså godt rent, som de selv gør. Der er sådan set to løsninger på dette problem.

Første løsning er, at du investerer i en ordentlig robotstøvsuger. Der er stor prisforskel og kvalitetsforskel på de forskellige robotstøvsugere på markedet. Du skal gå efter nogle af dem, som har en god sugeevne.

En anden løsning er, at du investerer i en billigere model til at foretage første omgang af støvsugningen, og så kan du selv efterstøvsuge i hjørnene, som er der, hvor nogle af de billigere robotstøvsugere har store problemer. Du kan finde robotstøvsugere næsten alle steder.

Du finder robotstøvsugere hos en isenkræmmer, Bilka, Elgiganten eller hos Wupti.com eller Whiteaway.com

Når det kommer til det moderne hjem, er der masser af muligheder. Greb fremtiden. Den er her allerede.

Er dit hjem digitalt?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *