Få et mere maskulint hjem som kvinderne vil elske

Ønsker du at omdanne hjemmet til et sted som kan imponere kvinderne og som kan vise din personlighed og stil. I denne guide viser vi dig hvordan du kan gøre hjemmet mere attraktivt for det modsatte køn, det handler om at turde vise personlighed og turde at vise at du er en mand med karakter.

Vis dit liv og oplevelser i billeder

Har du levet et liv med en masse oplevelser og har du en masse gode billeder fra disse oplevelser og rejser fra hele verden, så få printet billederne ud og lav nogle flotte collager med billeder og på den måde kan kvinderne der komme ind i dit hjem se at du er spændende og interessant. Har du endnu ikke haft de helt vilde oplevelser i dit liv, så kan du forholdsvist billigt købe oplevelser i danmark såsom at flyve i luftballon, prøve vandski, overnatte på danske slotte eller køre i hurtige biler. Se flere eksempler på Gavespot.dk og tjek også deres gaveguide til mænd.

Gør det simpelt

Kvinder elsker et simpelt hjem, det vil sige at der ikke skal være alt for mange ting og der må selvfølgelig gerne være pænt, rent og ordentligt. Med det simple mener der at det du ikke bruger til hverdag, kan du nemt pakke vække og få af vejen. I dit køkken kan det være at du har mange ting til at stå fremme som du egentligt sjældent bruger, det kan vi din toastmaskine, din brødrister eller kaffemaskinen du kun bruger et par gange om året. Få pakket det væk og ind i køkkenskabene med det.

Vælg nogle maskuline møbler

Hvis du har råd til det, så bør du også have nogle enkelte flotte møbler, såsom en flot sofa, et flot spisebord og stole, nogle få ting som skiller sig ud, det kunne være en designer lænestol et flot maleri, en stor plante i hjørnet af stuen eller måske et flot tv møbel. Det hele spiller ind og har en indflydelse på hvordan du opfattes. Hvis du har rejst meget og har nogle helt særlige små souvenirs fra dine rejser som ikke andre har, så kan det også være en god ide at have dem stående fremme, det giver noget at snakke om når der kommer nye ind i dit hjem og det giver indtrykket af at du er en berejst og spændende mand.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *