Fantastiske små højtalere fra TP Tube

KNUD-GRAM-004

Et kæmpe problem med gode højtalere er ofte, at du ikke har plads til dem, eller måske vil din samlever ikke tillade, at du fylder hele jeres stue op med store højtalere. Men hvad gør man egentlig, hvis man stadigvæk vil have fantastisk lyd, men det ikke er muligt med kæmpe højttalere i ens hjem?

Det spørgsmål har jeg længe stillet mig selv, og nu har jeg endelig fundet svaret. Svaret er TP160 højtalere fra TP Tube.

Jeg blev virkelig glad, da jeg faldt over disse højtalere fra TP Tube. De har helt igennem fantastisk lyd, da de spiller som om, at de er et par kæmpe højtalere. Og de er altså kun 16,6 x 15,6 x 31 cm.

Hvis du leder efter nogle små højtalere, som spiller som om, at du er til koncert eller i biografen, så skal du investere i TP160. Du vil ikke fortryde det.

TP160 er nogle fantastiske højttalere

Det, der gør TP160 gode, er, at de er nogle virkelig små højtalere, men de spiller som om, at de er kæmpe store. Det er en teknologi, som er udviklet af TP Tubes ingeniører, da de selv savnede små højtalere med fantastisk lyd. De blev trætte af, at der kun fandtes små højtalere, hvor lyden altid blev dårlig. Derfor udviklede de TP160.

Grunden til, at de kan spille så fantastisk i forhold til deres størrelse, skyldes, at de manipulerer lyden. Dvs. at for dig lyder det som om, at de spiller som et par kæmpe højtalere, selvom det ikke er tilfældet. Det er ret genialt fundet på, og jeg kan ikke forklare dig, hvordan det virker. Men det gør det.

Hvis du ikke tror på mig, kan du bestille en lydprøve på dem på deres hjemmeside. På den måde kan du høre med dine egne ører, hvor godt disse små højtalere lyder. Hvis du elsker god lyd, men ikke har pladsen til store højtalere, kan det kun gå for langsomt med at lytte til disse højtalere. Du bestiller en gratis demo her.

Hvem står bag TP160

Det er TP Tube, som har udviklet TP160, og udover denne model har de også to andre modeller, som begge to er større. Alle deres højtalere spiller fantastisk. Men jeg er især imponeret over disse små højtalere, da jeg aldrig nogensinde har oplevet noget lignende, når det kommer til lyd fra små højtalere. Hvis du elsker musik eller at se film, kommer du ikke udenom deres højtalere, når du skal finde ud af, hvad du skal have.

Jeg kender selv til at have pladsmangel, og så kan der slet ikke være nogen tvivl om, at du skal have deres små højtalere fra TP Tube.

De perfekte små højtalere til PC

tp160-til-din-pc

Hvis du har et kontor eller et computerværelse derhjemme, finder du ikke bedre højtalere end disse. Da de fylder så lidt, er det helt perfekte som højtalere til PC, da du får den allerbedste tænkelige lyd til dine computerspil eller musik. Pludselig kan du nyde din musik fra PC’en på samme måde, som hvis du hørte dem til koncert. Tro mig, det gør en kæmpe forskel, og det bliver altså bare lige det sjovere at have livekoncerter, mens du arbejder.

Jeg skal helt sikkert have fat i TP160 til min egen computer. Her vil det være nok med to højtalere, og da de er rimelige dyre, vil det være en fornuftig start. Jeg har ikke noget anlæg derhjemme, så jeg hører i øjeblikket kun musik i mine høretelefoner, og det er bare ikke det samme som højtalere, når man gerne vil have oplevelsen af at kunne mærke bassen i ens musik.

Hvis du har pengene til det, men du ikke har pladsen til store højtalere, bør du helt klart vælge to små TP160 højtalere. Hvis du vælger en god streamingtjeneste, kan du let og hurtigt tilkoble din computer til de små højttalere, og så er du i gang med at høre lækkert musik på din computer.

Også større modeller

Hvis du leder efter højtalere til din hjemmebiograf, kan de også sagtens bruges, da du sagtens kan lave en surround opsætning med dem. Hvis du har plads til en hel hjemmebiograf, har du sikkert også plads til at investere i deres større modeller.

De har to modeller, som er større end TP160, og de spiller endnu bedre, og det siger altså ikke så lidt. Dem kan du selvfølgelig også bestille demo med. Hvis du alligevel bestiller en demo, kan du ligeså godt prøve dem alle sammen af, så du vælger det helt rigtige til dit hjem.

Flotte højtalere der passer ind i dit hjem

Det er ikke sådan, at du kun skal vælge TP160, hvis du vil gemme dine højtalere væk. Alle deres modeller er flotte designmæssigt og fås i forskellige farver og materialer. Det er sagtens nogen, du kan vise frem i dit hjem. Du skal absolut ikke skamme dig over dem, som du også kan se på billedet.

Men jeg ved godt, at det ikke er alle, som ønsker at have særlig synlige højtalere i deres hjem, og så er de små højtalere fra TP Tube helt klart dit bedste bud på nogle fede små højtalere, hvor du ikke behøver gå på kompromis med lyden.

De koster mellem 11.800 og 12.950 pr. højtaler alt efter, hvilken farve og materiale du vælger at købe.  Læs mere om TP160 på deres hjemmeside.

Jeg vil anbefale, at du bestiller en demo med det samme, hvis du er på udkig efter nogle fede små højtalere, som spiller som en drøm.

Hvad kan du bedst lide ved TP160?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *