farverige plakater med positive ord

Flotte plakater København

Har du også en masse hvide vægge uden udsmykning? Det har jeg! Og det er noget, jeg gerne vil lave om på, for hvor kedeligt er det lige, at ens vægge er helt bare? Alle mine vægge er hvide og mine møbler er enten sorte eller hvide eller i lyst træ. Med andre ord, er der ikke ret mange farver hjemme hos mig, og det er ved at blive lidt kedeligt…

Så i dag ledte jeg efter nogle plakater til væggen, der kunne tilføre mit hjem lidt farver, så det ikke bliver så sort og hvidt det hele. 🙂 Jeg fandt disse fine farverige plakater inde hos Aurea.dk (som i øvrigt er en fin, fin shop, som I helt sikkert kommer til at se mere til herinde!), og ikke nok med, at det er nogle virkelig farverige plakater, så er de med små, positive ord, der står i en Word Puzzle.

Der findes en masse forskellige plakater inde hos Aurea, og jeg er virkelig vild med disse farverige plakater. Jeg synes, det er sjovt, at ordene står helt kringlet, for det giver et godt blikfang, hvor man lige tænker “hvad står der her?” og så bruger man lige nogle sekunder på at læse ordet. Den detalje er jeg vild med på disse farverige plakater.

Kan I læse alle ordene på plakaterne? Ellers kan jeg lige opremse fra venstre mod højre, øverst først, dernæst nederst: Harmony, Courage, Motivation, Positive, Freedom, Intuition, Happiness og Friendship. Er det ikke nogle fine og gode ord? Jeg ville i hvert fald gerne udsmykke mine vægge med disse ord!

Jeg er især vild med “Freedom”, “Courage” og “Friendship” plakaterne. Jeg synes, det er nogle virkelig gode ord, og jeg tror faktisk også, at de ville hjælpe mig med at tænke mere over livet, hvis jeg havde dem hængende. Ej, det er måske lige meget sagt, men hvis jeg f.eks. havde “Positive” hængende, kunne det godt hjælpe til, at jeg lige tænkte lidt mere positivt mandag morgen. 😉

Alle de farverige plakater koster 250 kr. inde hos Aurea.dk, måler 50 x 70 cm og er trykt på semigloss papir. Under hver plakat er et citat, som indeholder det ord, der står på plakaten. Det er nogle virkelig gode citater, og Aurea har virkelig gjort et godt stykke arbejde – de designer nemlig alle deres plakater selv! Good job!

Hvilken plakat er du mest vild med? Og er du ligeså fristet som mig? 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *