Fed detalje: vægur med løse tal

Er du på jagt efter et vægur med løse tal? Vi vil i denne artikel give dig inspiration til at finde et flot vægur med løse tal og samtidig guide dig til at finde den helt rigtige model, der passer godt til lige netop dit hjem!

vægur med løse tal

Ved at klikke på den grønne knap ovenfor har du mulighed for at finde et alsidigt og bredt sortiment af vægure med løse tal hos den danske forhandler, Bodeal.dk, som har et alsidigt udvalg af flotte vægur med løse tal til konkurrencedygtige priser.

ur til væggen med løse tal

Vægur med løse tal, sort, 499 kr.

flot ur til væggen fin vægdekorationVægur med løse tal i sølv, 900 kr.  Ur til væggen med Paris

Vægur med Paris’ skyline, sort, 500 kr.

Jeg var til en fødselsdag hos en veninde for nogle måneder siden, og hun havde valgtat dekorere hele sin ene væg i stuen med det flotteste vægur med løse tal. Tallene havde hun hængt lidt “tilfældigt” op rundt omkring selve viserne, og det så bare så flot og dekorativt ud! Så da jeg i dag faldt over webshoppen Fenomen, gik jeg straks ind og kiggede på deres mange forskellige vægure.

På billederne har jeg vist mine tre favoritter, der var inde i webshoppen. Det første er et vægur med løse tal, præcis som min veninde havde det, da jeg var til hendes fødselsdag. Tallene skal hænges op individuelt på væggen, og du bestemmer derfor selv, hvordan du vil hænge dem! Så smart, for du kan vælge at hænge dem helt klassisk, som på billedet, du kan vælge kun at hænge tallene 12, 3, 6 og 9 op, eller hænge tallene helt tilfældigt! Der er uendelige muligheder med sådan en vægur med løse tal.

Noget andet godt er, at hvis du bliver træt af urets look, kan du altid lave om på tallene og sætte dem op på en ny smart måde. Man kan få væguret til at fylde hele væggen, hvis man laver store mellemrum mellem tallene og sætter dem langt væk fra viserne, eller man kan få det til at fylde meget lidt, hvis man sætter tallene tæt sammen og tæt på viserne. Hvis man er helt minimalistisk, kan man nøjes med kun viserne! Det ville faktisk også se virkelig cool ud…

Det andet vægur er i sølv, og jeg er vild med den måde, det er præsenteret på på billedet, hvor tallene er “faldet ned” og ligger under uret. Hvilken cool detalje til et vægur! Det er også det dyreste af dem alle tre og koster hele 900 kr. Men hvis man har råd, så er det et virkelig cool vægur, der også giver en masse muligheder for individuel vægdekoration!

Det sidste ur er med Paris’ skyline. Så hvis man er vild med Paris (og hvem er ikke det!?), så er det her ur bare helt perfekt. Jeg er især vild med, at uret består af tre individuelle plader, som man kan hænge op, som man vil. Du kan vælge kun at hænge palden med uskiverne op, hvis du ikke har plads til alle tre, eller bare synes, det er pænest sådan, mens du også kan hænge alle tre plader op som vist på billedet. Oh, Paris… Je t’aime! 

Jeg tror, at det, jeg i virkeligheden allerbedst kan lide ved disse tre ure, er, at man helt selv kan bestemme, hvordan man vil have dem til at se ud og fremstå på væggen. Ligesom man kan lave det om uendeligt mange gange, hvis man tit skifter mening – og i boligindretning er det jo netop vigtigt, at man kan lave om, så der hele tiden sker noget nyt og så hjemmet altid kan afspejle ens personlige stil og humør. Love it ! 

Vægur med løse tal kan købes billigt på nettet

Når du står overfor at skulle ud for at have gjort dig et køb af et nyt væg ur med løse tal, og du godt kunne tænke dig at være stensikker på, at du kommer til at få gjort dig et køb af et af de steder, hvor der vil være god mulighed for at finde dig den helt rigtige type af ur, og hvor du samtidig kan være sikker på, at der vil være et godt grundlag for, at du kan komme til at gøre dig en god handel, er der slet ingen tvivl om, at det vil være en rigtig god idé, at du sørger for at tage dig et kig hos en af de danske forhandlere, der vil være mulighed for at finde på nettet.

Når du vælger at gå på nettet for at kigge dig om efter et nyt vægur med løse tal, så vil der være et hav af forskellige modeller at finde – og det vil ligeledes også være sådan, at du som regel kan regne med, at de priser, som du vil kunne finde, vil ligge på et væsentligt mere attraktivt niveau, end hvis du valgte at gå ud for at gøre dig et køb af et tilsvarende produkt ude hos en fysisk butik. Det er derfor helt afgjort en rigtig god idé, at du sørger for at tage et kig på mulighederne for at handle online, så du kan sikre dig, at du får fundet dig den bedst mulige pris.

vægur med løse tal

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *