Hvad fortæller dit hjem om dig?

For nogle mennesker spiller deres hjem mest praktiske roller. Det er der, man slapper af efter arbejde, spiser aftensmad, sover og bliver klar til en ny dag. Men for langt de fleste er hjemmet også et sted, hvor man kan udtrykke, hvem man er, og hvem man gerne vil være. Dit hjem afspejler dig og dine værdier, uanset om du er bevidst om det eller ej.

Hvad fortæller dit hjem om dig?

Er dit køleskab fyldt af økologi? Er reolen fyldt med brætspil? Er hylderne pyntet med arvestykker eller med souvenirs? Alle de valg, du træffer i din hverdag, og når du dekorerer dit hjem, fortæller en historie om dig. De fortæller noget om, hvad der er vigtigt for dig. Hvis det er vigtigt for dig at være omgivet af skønhed, vil det give sig til udtryk i din indretning. Det samme gælder, hvis minimalisme er en værdi for dig.

Udtryk dig selv

På samme måde som dit hjem fortæller en historie om dig, gør din bil det også. Måske ønsker du med din bil at have et trygt, behageligt rum, hvor du kan lade op og forberede dig på en ny arbejdsdag. Eller måske et sted med plads til fest, farver og sang med vennerne på de længere køreture. Det er naturligvis en luksus, som ikke alle har råd til, at vælge og vrage mellem biler for at finde den, der passer bedst til én og udtrykker det, man ønsker. Men det er altså meget lettere at gøre, hvis du leaser frem for at købe. “Express yourself”, som N.W.A sang det. Med kyndig vejledning og et stort udvalg af leasing biler er det muligt at finde lige netop den bil, der udtrykker det, du ønsker.

Tag bevidste valg

Det er noget rart i at opleve sig forstået. Når ens medmennesker ser én, for hvem man er, og hvad man står for. Ved at gøre det klart, hvad dine værdier er og ved tage bevidste valg derudfra, kan du udtrykke lige netop det, du står for.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *