Flot termokande fra Georg Jensen

flot og billig termokande fra Georg Jensen

I Danmark har vi utroligt mange dygtige designere. En af mine favoritter er Georg Jensen. Jeg synes stort set altid, at de produkter, der står Georg Jensen på er flotte (dog er nogle små svipsere, men sådan er det vel altid). Og denne Georg Jensen termokande, AYA, er bestemt ingen undtagelse! Jeg så den første gang til et familiearrangement for nogle måneder siden, hvor vi fik serveret kaffe i denne skønhed.

I dag sad jeg så og surfede rundt inde på Georg Jensens webshop, og der fandt jeg denne Georg Jensen termokande, AYA. Den koster normalt 749 kr., men er lige nu på tilbud ved halv pris, så den kun koster 374,50 kr.! Og det er jo ikke galt for en termokande i det flotteste danske design! Men udover at den er pæn at kigge på, så er den også bare skøn at bruge.

Designet er jo lavet på den måde, at den går lidt ind på midten og er lidt tyndere. Den lidt rundende form gør, at den er virkelig nem at holde på. Når man kigger på Georg Jensen termokanden, kommer man til at tænke på en kvindes timeglasfigur – en form, der ofte går igen i design (se bare Coca Cola flasker!) af flasker og vaser og nu også i denne fine Georg Jensen termokande.

Det er også kvindekroppen, der har været inspirationen for designeren af denne Georg Jensen termokande, Sebastian Holmbäck, der er uddannet fra Danmarks Designskole. Han beskriver formen som værende “enkel og elegant” og “flydende og stærk”. Virkelig gode plusord for vores former, piger! Jeg synes, det er smukt, at Sebastian Holmbäck har haft kvindekroppen i tankerne, da han designede denne Georg Jensen termokande! Det skinner smukt igennem og giver termokanden en smuk og anderledes form end så mange andre termokander.

Georg Jensen termokanden er lavet af stål og har et sort gummiomslag på ydersiden, der – udover den super lækre form – går Georg Jensen termokanden rigtig god at holde på og nem at hælde af. Georg Jensen termokanden Aya kan indeholde op til 0,9 Liter, og den lover at holde væsken varm ved 65 grader i 6 timer – det er lang tid, og virkelig godt!

Desuden har Georg Jensen lige nu også tilbud på Aya mælkekanden, der er i samme lækre design som Aya termokanden, og de passer derfor helt perfekt sammen. Mælkekandens normalpris er 349 kr. og koster derfor nu 174,50 kr.! Super god pris! Derudover er der gratis levering fra Georgjensen.dk lige nu – oh my!

Er I ligeså vilde med Georg Jensens design som jeg er? 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *