Gør din lejlighed mere luftig og attraktiv

Kender du det… Solen er endelig kommet frem, og temperaturen er høj nok til at man kan gå i t-shirt. Der er bare det ved det, at hvis du bor i lejlighed eller hus uden have, så skal du enten finde en park eller en offentlig plæne et sted for at nyde vejret, og så bliver det helt sikkert sammen med resten af byen. Kunne det ikke være lækkert at have muligheden for at nyde det gode vejr og få frisk luft i dit eget hjem? Eller måske byde vennerne på tapas og rosé en lun sommeraften på din helt egen altan?

En god investering

Ikke nok med at du får et helt nyt ’rum’ til din lejlighed eller hus, så er det faktisk også en ret god investering på længere sigt for værdien af din bolig. Hvis du får lavet en altan, og du senere gerne vil sælge din bolig, så kan altanen øge din salgspris med op til hele 100.000 kr. Så en altan er ikke kun gavnlig for dig, mens du bor i lejligheden eller huset, den er også gavnlig, når du skal sælge, og de nye beboere kan også drage nytte af den.

Hvordan får du lavet en altan til dit hjem?

Før du starter projektet, skal du huske at spørge om godkendelse og tilladelse hos din ejer- og andelsforening samt kommunen, hvis du bor i lejlighed. Hvis du bor i hus, skal du også have fat i kommunen for at søge om byggetilladelse. Dernæst er der de praktiske forhold, såsom hvad bygningen kan holde til, og hvilken slags altan du gerne vil have. Desuden kan det være en rigtig god idé at have et professionelt byggefirma med på råd, når du skal starte dit altanprojekt op. Der kan du også få mere at vide om, hvad det vil komme til at koste. Se priseksempler her.

 

 

 

 

 

Comments are closed.