Gør dit hjem sommerklar

Vi elsker alle sommeren, men den er alt for kort, og det er derfor vigtigt at få det meste ud af den. Nogle af de bedste sommeraftener foregår på terrassen. Derfor har vi fundet en lille guide frem, til dig der ønsker at få en bedre terrasse til sommer!

Sol terrassen

Selvom vi ikke har meget sol i Danmark er der nu ikke noget som en dejlig terrasse om sommeren. Og det er måske netop fordi der ikke er meget sol, at det er så vigtigt og vi nyder det ekstra meget? Hvis du ikke har en lækker terrasse, er det i hvert fald i år du skal investere i den! Med den globale opvarmning bliver vores sommer kun varmere og varmere, og der er absolut ingen grund til ikke at få lavet den! Så selvom vi er lidt tidligt ude, er vi det er af en grund. Der er nemlig mange penge at sparer hvis du gør din terrasse klar inden sommeren er her. Søger du andre gode artikler om indretning og gode bolig tips, er Bomagasinet klart en stor kilde til inspiration!

Når der skal grilles

En sommer er ingen ting uden en rigtig barbecue! Og det kan man jo ikke gøre uden at købe den store webergrill. Eller kan man? Altså undgå at købe den dyre webergrill. JA! Der findes nemlig rigtig mange billige alternativer, da gør det mindst lige så godt. Men Uanset om du er et mærkedyr eller du er lige glad, er der mange penge at sparer på køb af grill, hvis du køber NU! Så kan du købe en dobbeltdækker grill med roter og infrarøde sensor, til samme pris som den lille ’’to-go’’ grill.

Brolægger eller tømrere?

Når du skal lave din terrasse, skal du overveje hvad den skal laves af. Der er nemlig stor forskel! Hvis du vælger en træterrasse, vil det højst sandsynligt være dyre en hvis du hyre en brolægger. Men hvis du nu ikke tænker på pengene i første omgang, hvad lyder så bedst at ligge på en terrasse af sten eller af træ? Er ret sikker på det er træet der vinder! Men nogle gange giver det ikke mening med en terrasse af træ. Så derfor skal du huske, at hvis du gerne vil lave en terrasse af fliser, da skal du bestille i rigtig god tid! De fleste brolæggere har booket mange måneder frem, så snart de første solstråler kommer frem.

Indretning er alt!

Når du nu får lavet den fede terrasse, er det jo synd hvis du ikke får indrettet den ordentlig. Der skal store dejlige lænestole til og et stort bord som hele familien kan side rundt om. Og hvis der er mulighed for det er der intet så dejlig afslappende som en slynge at ligge og gynge i, under den varme sol. Skal du bruge inspiration til hvad for nogle stole du skal købe, hvad der holder, samt hvad du ellers kan sætte ud på din nye terrasse, er furnished.dk en rigtig fornuftig hjemmeside der giver nogle gennemarbejdede guides.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *