Hækl eller strik med Mayflowergarn

Det at strikke eller hækle eller sysle med noget helt tredje med hænderne, er en måde at slappe af på for mange mennesker. Det giver en ro i kroppen og skaber en hyggelig stemning at lave noget, mens man eksempelvis ser fjernsyn eller taler over aftenkaffen. Det er en fin beskæftigelse, der gør, at man samtidig med at slappe af, producerer noget. Og garn til det kan man få i mange forskellige kvaliteter lige fra bomuld- til uldgarn til akrylgarn. Det handler mest om præference og hvad målet er. Her er et godt mærke det danske garnfirma Mayflower. Det kan både bruges til strik, hækling eller noget helt andet, det er bare om at være kreativ!

Idéer til projekter

Man kan lave ufatteligt meget blot med garn og nål, hvad end man er mest til at hækle eller strikke. Så hvis du er i tvivl om, hvad dit næste sysle-projekt skal være, kommer der her noget inspiration:

  • Karklude – et sikkert valg, der altid vil kunne bruges både i en hæklet eller strikket version.
  • Tøjdyr – det er særligt populært for tiden at lave tøjdyr til spædørn i form af blæksprutter eller bamser, så de har noget at putte med.
  • Pudebetræk – vælg lige det mønster, kvalitet og farve du har lyst til med Mayflower, du kan se udvalget her.

 

Fremstil dit eget tøj af garn

En anden klassikker til et strikke- eller hækleprojekt er hue, handsker og/eller halstørklæde. De kan laves i lækre sæt både til dig selv og til bløde gaver, som folk bliver glade for at få. Hagesmækker er en god idé laves til din kommende baby, barnebarnet eller venindens nyfødte barn. De er praktiske og nemme at have med at gøre. En lækker sweater eller sokker til vinter går man heller aldrig helt gal i byen med.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *