Har du fået sommergarderoben på plads?

Den danske sommer har været skøn indtil videre og det virker ikke som om, at den er ved vejs ende. Har du fået helt styr på din sommergarderobe eller mangler du stadig lige lidt? Der sker altid flere arrangmenter om sommeren og de fleste danskere er på farten til diverse sager, hver eneste dag. Derudover bliver sommeren også brugt til en masse afslapning med familien og vennerne. Det er derfor vigtigt at have fyldt sin garderobe op, så du er klar til en hvilken som helst dag henover sommeren. Nedenfor kan du få inspiration til sommerens must-haves i ens garderobe.

Basics og farver er sommeres must-have essentiels

I mellem de mange sommerarrangementer, er der også en god omgang tid til afslapning og hygge med familien, vennerne eller kæresten. Der er mange spændende rejser og udflugter, man kan tage på, med alt den frihed, man får over sommeren. En god film om aften, en bog i hængekøjen ude i haven, et ophold med kæresten. Derfor er det smart at have sit klædeskab fyldt op med en masse forskellige outfits, for at kunne tage det på, der passer til dagens agenda.

Man er vant til at og præsentabel ud på arbejdet og glemmer måske at få købt sig det behagelige, men er det nødvendigt?

Har du brug for noget mere afslapningstøj?

Har du brug for noget basics tøj, som du føler dig komfortabel i, som samtidig passer til alle outfits? En god t-shirt, en tynd dejlig strik eller en løs midi nederdel kan være det gode svar på, noget afslappende tøj med komfort, til de mere stille og rolige dage. Det er godt med noget i klædeskabet, man kan slappe mere af i, da du får en større følelse af, at du faktisk har fri og ikke går på arbejde.

Sommeren byder også på mange farver rundt omkring i gadebilledet. Farver er med til at skabe energi, både for sig selv men også for folk, der begår sig omkring dig. Skal du være derhjemme og slappe af, eller skal du til et arrangement, så kan farver virkelig give noget liv til ens udstråling.

Accesories kan virkelig gøre en forskel

Et basic look kan være rigtig cool, et basic look med accesories kan kun blive endnu federe. Man kan altid pifte et stille og roligt outfit op med forskellige accesories. En halskæde, nogle armbånd eller pynt i håret er gode accesories, som er med til at give lidt kant. Den mest populære accesories lige i øjeblikket er armbåndsuret. Armbåndesuret kan fåes i flere forskellige størrelser, former og kanter og kan give ethvert outfit lidt mere. Derudover kan uret ikke kun være flot og elegant, det er samtidig også meget praktisk at have på sig. Hos Urkompagniet finder du et bredt udvalg af dameure i mange forskellige stilarter, fra både danske og internationale brands. Tjek de mange forskellige ure til kvinder ud her. Du finder både simple og klassiske ure, samt ure der har lidt mere farve og sprydlende energi over sig. Her er helt sikkert noget for hver en smag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *