Hav altid plads til en ekstra gæst derhjemme

Et rigtigt hjem, er et hjem, hvor der altid er plads til gæster. Gæstfrihed viser meget om et hjem og om en familie, og derfor skal du sikre dig, at du altid er klar til at have en gæst over. Det betyder, at du skal have styr på nogle ting, og det kan du læse om her.

Et hyggeligt gæsteværelse

For at du har mulighed for at have gæster over på den bedst mulige måde, og hvis de selvfølgelig også skal sove der, har du brug for et gæsteværelse. Det kan være i har et rum, som egentlig ikke rigtig bliver brugt til noget, andet end at have en masse ting derinde. Så start med et find et værelse, og så ryd værelset ud. Når det er gjort, skal det selvfølgelig gøres helt fuldstændigt rent.

Så er du klar til at lave det fine gæsteværelse. Først og fremmest har du brug for en god gæsteseng. Det behøver selvfølgelig ikke koste sindssygt meget, da det trods alt kun er en seng, der skal bruges en gang imellem. Du kan selv lige prøve en seng ad, og se om den er god nok at ligge på.

Pynt, lys og alt det andet

Til gæsteværelset skal der også gerne være en lille fin natlampe, måske et spejl til at gøre sig klar om morgenen igen, og selvfølgelig lidt pynt, så der ikke er helt tomt og trist derinde. Man kan hænge nogle meget simple malerier op, måske med nogle lyse og forskellige farver. Det kan også være en ide at have nogle stearinlys stående derinde, bare for at gøre det lidt mere hyggeligt. Men pynt er i hvert fald vigtigt.

Når man har et gæsteværelse, skal det også gøres rent, selvom der ikke er nogle der har brugt det. Hvis man ikke gør det rent sammen med alle andre rum i huset, vil det blive støvet og fyldt med edderkoppespind. Så husk gæsteværelset, når der bliver gjort rent. Så er I altid klar til at have en gæst over uanset, hvornår de kommer og hvis de kommer pludseligt.

Det er nok også en god ide generelt at have et ryddet og rent hjem, hvis der skulle komme gæster. Vi vil jo gerne vise vores bedste side af os selv, og den kommer ikke frem, hvis ens hus er rodet og beskidt. Så husk rengøringen, så du er klar en gæst på ethvert tidspunkt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *