Hvilket gulv er mest slidstærkt?

Hvilket gulv er mest slidstærkt?

Rigtig mange gulve er i dag slidstærke og holdbare og kan holde til lidt af hvert, men det er klart, at der er nogle typer af gulve der kan holde til lidt mere end andre. 

Her kommer nogle bud på hvilke typer af gulve der er de mest holdbare.

Vinylgulve

Et vinylgulv er efterhånden et populært valg når det kommer til gulvbelægning, da det har mange forskellige egenskaber, som mange sætter pris på i en travl hverdag. Et vinylgulv er både flot, praktisk og en del af dem er også meget slidstærke. 

Et vinylgulv med kliksystem kan være mere slidstærkt end f.eks et laminatgulv. Der findes vinylgulve med kliksystem fra US Floor, som producerer vinylgulve med meget høj slidstyrke, og som faktisk er mere slidstærkt end selv de hårdføre gulve. 

Vælger man et vinylgulv med kliksystem og med en høj slidstyrke, er man sikret et gulv der vil holde i mange mange år. Med et vinylgulv, får man også et gulv, som ikke kommer til at kræve særlig meget vedligeholdelse udover den daglige rengøring. Dette er noget de fleste sætter pris på i en travl hverdag. 

Klinker

Er man ikke lige så begejstret for et vinylgulv, er klinker også noget at det mest hårdføre når det kommer til et slidstærkt gulv. Vælger man den rigtige klinke og måske en i et tidsløst design, får man et gulv der kan holde i evigheder. Sammenligner man med et vinylgulv, kræver et klinkegulv heller ikke den store vedligeholdelse udover den daglige rengøring, hvilket også er et stort plus.

Laminatgulv

Et sidste bud på et slidstærkt gulv, er laminatgulve, som findes i meget høje slidstyrker. Et laminatgulv, har ligesom et vinylgulv næsten de samme egenskaber og kvaliteter. Et laminatgulv er praktisk, slidstærkt, og så findes det i uendelige designs og mønstre ligesom som et vinylgulv. 

Det er stort set kun smag og behag der vil afgøre om det skal være det ene eller andet gulv man skal vælge, når det kommer til at vælge det mest slidstærke gulv. Man skal også lige have i baghovedet, hvad formålet er med gulvet, så man er sikker på at vælge det helt rigtige der holder mange år ud i fremtiden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *