Indretningsidé: brug et flag!

Stars and Stripes som indretningsidé

Stars and Stripes på væggen

Union Jack på væggen indretning til stuen

I dag fandt jeg disse billeder af flag brug som en del af indretningen i hjemmet – jeg er virkelig vild med den form for indretning. Det kan måske virke lidt smånationalistisk på nogen, men jeg vælger at se det som et stykke indretning, der kan pifte enhver stue op. Man kan f.eks. hænge et flag op, der repræsenterer ens sympati for et land, eller måske bare et flag fra et land, man holdt af at rejse i?

Jeg fandt shoppen Flagshoppen.dk i dag, og de har et kæmpe udvalg i falg! Jeg fandt bl.a. det amerikanske flag og det britiske flag, som også er de flag, jeg har vist i billederne overfor. Men hos Flagshoppen kan man også finde en masse andre flag – også historiske flag! Og piratflag og Gay Pride flaget (til kun 74 kr., wow!)! Det er altså virkelig fedt.

Hvis man vælger at bruge et flag i sin indretning, kan man virkelig få et statement igennem. I hvert fald hvis man vælger et flag som Gay Pride flaget med den kendte regnbue. Jeg kunne godt finde på at købe det amerikanske flag, da jeg har været i USA rigtig mange gange og virkelig nyder landet. Så ville jeg nok gøre det lidt beskidt (så det får samme effekt som Union Jack på det sidste af billederne!) og så hænge det på væggen derhjemme – ville det ikke være fedt?

Hvad synes I om idéen med flag på væggene? Er det for meget af det gode? 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *