Indretningsidé – Vis din vin frem med en vinreol

vinreol

Vinreol til ophæng på væggen med plads til otte vinflasker. Pris: 289 kr. hos Fenomen.dk

vinreol-ziikzaag

En lidt mere vild ziik zaag vinreol hvis du har plads. Pris: 849 kr. pr. led til otte flasker hos Fenomen.dk.

Vin fylder mere og mere i vores dagligdag. Når du tænker fjernsynet, bliver der snakket om vin, og når du besøger vennerne, serverer de vin for dig. Vi er i sandhed gået fra at være en ølnation til at være en nation, der drikker vin.

Når nu vin fylder så meget, kan du ligeså godt vise din vin frem. Det gode ved vinflasker er, at de passer vildt godt ind i stuen eller i det moderne åbne køkken. Hvis du har vine, er det bare med at få dem vist frem. Her er det helt perfekt med en fed vinreol.

Hvilken vinreol skal du vælge?

Det kommer helt an på, hvad der passer ind i dit hjem. De vinreoler på billederne er begge to superlette at sætte op. Den mindste af dem er mest til dig, som ikke har alt for mange vine, du skal opbevarer. Eller hvis du har et andet vinrum i dit hus og blot skal have nogle af dine vine stående fremme.

Ziik zaag vinreolen kan hele tiden gøres større. Du køber et led af gange med plads til otte flasker vin, men du kan så købe flere af dem og tilkoble dem til din eksisterende vinreol. På den måde kan du her bygge din egen kæmpe vinreol. Det er en super flot og handy måde at opbevare sin vin på, og det kan helt klart anbefales, hvis du slet ikke har noget vinreolsystem endnu.

Det skal du huske på, når du opbevarer din vin

Jeg har været i flere hjem, hvor de bare hænger deres vinreol op et tilfældigt sted, og det går altså ikke. Det er der to årsager til.

Der er den designermæssige årsager. Din vinreol skal selvfølgelig placeres et sted, hvor den passer ind. Det nytter ikke noget, at du presser den ind i dit køkken, hvis der slet ikke er plads til en vinreol. Eller at du har den i stuen, hvis den ikke passer ind.

I stedet skal du indrette din vinreol sammen med resten af hjemmet. Det kan godt være lidt irriterende nogle gange, da en ny vinreol kan betyde, at du bliver nødt til at ændre stil i dit køkken eller stue. Så kan det pludselig blive en dyr investering ,at du købte en ny vinreol. Men når du først er blevet indrettet med dine gode vine, vil du blive glad for, at du gjorde det.

Den anden årsag er, at mange stiller deres vin, hvor den hele tiden bliver udsat for sol. Når du sætter din vinreol op, er det vigtigt at du tager højde for, hvor solen kommer ind af dit vindue i løbet af dagen. Hvis din vin hele tiden får direkte sollys, ender den med at blive ødelagt, og det er altså ret surt, hvis du har brugt mange penge på din vinsamling.

Sørg derfor for at du opbevarer din vin på den rigtige måde, og det skal du også tænke over, når du opstiller din vinreol. Hvis du vil vide mere om, hvordan du opbevarer vin, kan du læse mere her.

Du kan evt. have et køligere rum til din vin, og så kan de stå fremme på din vinreol, dem som du snart skal drikke.

Drop den billige vin

Hvis du ikke dropper den pga. smag, så drop den endelig fordi det altså ikke ser særlig pænt ud, hvis du kun har billige vine stående fremme i din vinreol.

Du skal stille det vin fremme, som du ikke vil have noget mod at servere for dine gæster. Så må du selv afgøre. hvor god vin det er. 😀

Jeg håber, at du fik noget inspiration til, hvordan du kan bruge din vinreol som en del af din boligindretning.

Har du indrettet dit hjem med en vinreol?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *