Indretningsidé: få et iPad vægophæng

Den perfekte iPad holder til væggen

ipad 2 holder til væggen

iPad vægophæng til hjemmet

Et af de bedste køb, jeg nogensinde har foretaget mig, var da jeg købte min iPad 2. Da den første iPad blev lanceret i sin tid, kunne jeg virkelig ikke se idéen. Den virkede overflødig: som en alt for stor iPhone, og uden samme brugervenlighed som en computer. Well, jeg kom på bedre tanker, og da iPad 2 blev lanceret slog jeg til. Nu er jeg nået dertil, at jeg er begyndt at købe en masse forskellige gadgets til min iPad. Det drejer sig bl.a. om iPad holder, iPad sleeves osv. Og nu sukker jeg så over et iPad vægophæng!

Jeg faldt over dette iPad vægophæng i dag, da jeg sad og surfede rundt på min yndlings gadgets-webshop, Coolstuff.dk. Jeg kom med det samme til at tænke på en video, jeg så på YouTube for nogle måneder siden (jeg kan simpelthen ikke huske, hvad den hed! Sorry), hvor en mand stod og lavede mad, mens han fulgte opskriften på sin iPad, der hang på væggen i hans køkken. Jeg tænkte, at det var enormt smart og praktisk, at man kunne hænge iPad’en op på væggen med sådan et vægophæng! Siden kom jeg fra det, men nu har jeg altså fundet det perfekte vægophæng til min iPad.

Ipad’en er enormt smart, fordi den har så mange forskellige funktioner. Jeg bruger den både til at surfe rundt på nettet med, læse blogs med, være på Facebook med, finde madopskrifter på, se film og serier på … ALT! Den er enormt praktisk, og med sådan et iPad vægophæng bliver den kun mere praktisk.

Kunne man ikke bare have den stående på bordet, når man skal lave mad?“, tænker du måske. Og jo, det kan man vel godt. Men det kræver i sig selv en form for iPad holder eller dock, som den kan stå i. Ligge på bordet skal den i hvert fald ikke, for så kan den risikere at blive ridset – Gud forbyde det! Desuden har jeg haft min iPad stående i min dock, når jeg laver mad, og der kan jeg godt komme til at spilde lidt på den, plus jeg er hele tiden bange for, at jeg kommer til at vælte den med mine vilde armbevægelser, haha. 😉

Hvis jeg havde sådan et iPad vægophæng, ville jeg være ovre det problem, for så kunne den ligeså fint hænge på væggen. Med dette iPad vægophæng kan den bare lige så nemt klikkes på og af, som man lyster, og man kan derfor have flere iPad vægophæng i huset, så man kan hænge iPad’en op i forskellige rum.

Hvad siger I til billede nr. 2, hvor iPad hænger på væggen på badeværelset? Hvis jeg havde et badekar, ville jeg fluks bestille et iPad vægophæng hjem til mit badeværelse – jeg kan ikke forestille mig noget lækrere end at ligge i et badekar med min kæreste og se film på iPad’en, der hang på væggen! Dét er altså bare smart. 🙂

iPad vægophæng kan købes LIGE HER og koster 379 kr. til iPad 1 og 419 kr. til iPad 2 og 3. 🙂 Er du fristet!?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *