Jeg drømmer om: en køkkenmaskine fra KitchenAid

kitchen-air-hvid

Alle der elsker at lave mad, kender nok allerede til KitchenAids klassiske køkkenmaskine. Den er stadigvæk ligeså populær, så da den kom på markedet. Det skyldes, at den er overlegen design- og kvalitetsmæssigt.

Hvis du elsker at bruge dit køkken, skal du helt sikkert have en KitchenAid køkkenmaskine. På et tidspunkt skal jeg i hvert fald have anskaffet mig sådan en, da den gør madlavning sjovere og lettere.

Mange ting er næsten umulige uden en køkkenmaskine

Den anden dag lavede min kæreste flødeboller hos en veninde, og da hun kom hjem, befalede hun, at vi en dag skal have en køkkenmaskine.

Jeg kunne kun give hende ret, da jeg godt kan lide at prøve at lave forskelligt mad i et køkken, og mange ting er nærmest umuligt uden en køkkenmaskine. Jeg synes i hvert fald, at der findes sjovere ting i livet end at stå og piske helt vildt. Det er noget, som en køkkenmaskine klarer for dig uden problemer.

Få din helt egen KitchenAid køkkenmaskine fra 2.599 kr. på Whiteaway.com

Det er netop problemet, når du laver flødeboller. Her skal du piske igennem, som denne opskrift på Politiken skriver: “Pisk den 117 grader varme sukkerlage i skummet i en tynd stråle, så den fordeles hurtigt i skummet. Det er bedst at være 4 hænder her, så en holder skålen og hælder lagen, og den anden pisker. Ellers skal du bruge en køkkenmaskine.”

Ja, som du kan forstå på dem, er det altså ikke særlig sjovt at lave flødeboller uden en køkkenmaskine. Slet ikke, hvis du gerne vil lave flødeboller alene, så bliver det helt umuligt.

KitchenAid har et fantastisk design

kitchen-air-creme

Udover at KitchenAids køkkenmaskine er helt fantastisk til at lave mad, hjælper det altså også, at den har et lækkert design.

For ja, du kan sagtens købe masser af andre køkkenmaskiner, og mange af dem er faktisk ret gode. Men jeg kan slet ikke abstrahere fra, hvor grimme mange af dem er. Jeg er ikke vild med køkkenting, som skriger langt væk, at de er køkkenting.

Mit udgangspunkt er, at køkkenting skal kunne stå i andre rum, uden at det vil se helt forkert ud. Derfor kan jeg ikke fordrage de mange hvide kedelige plastikkøkkenting, som du ofte finder i køkkenet. Drop dem.

Det er ikke hvid, jeg har noget mod, tværtimod. Det er mere, hvordan billigere køkkenting altid ser virkelig plastik ud, som om at de allerede er ved at falde fra hinanden med det samme.

Med KitchenAid får du det hele. Flot design og en køkkenmaskine som er fantastisk. Det er sådan, at alle ting burde fungere.

Fås i flere farver

Alt efter hvad du er mest til, kan du få KitchenAid i mange forskellige farver. Ja, der burde være noget til enhver smag.

Den kan bl.a. fås i sort, creme og pastelgrøn. Jeg kan bedst lide creme farven. Den vil passe godt ind i mit køkken, så den må jeg hellere få skrevet på min ønskeseddel.

Dog koster den hvide køkkenmaskine i øjeblikket 1.000 kr. mindre end de andre farver, så måske vælger jeg den. Den hvide kan du i øjeblikket købe hos Whiteaway.com for 2.599 kr.

Drømmer du også om at få en KitchenAid køkkenmaskine?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *