Jeg drømmer om: et Kähler ur

Stilfuldt Kähler vægur

Kähler vægur

Billede lånt fra BoBedre.dk

Kähler ur

Kender du Kähler? Måske kender du mærket fra de noget markante vaser og lysestager, de har lavet (dem skal jeg nok skrive om snarest!), men Kähler fortjener også at være kendt for deres utroligt flotte ur: Kähler Ora Ur. Jeg var i dag på udkig efter det perfekte vægur, og jeg var naturligvis forbi min yndlings webshop, når det kommer til ure, Fenomen.dk. Og her faldt jeg således over dette fine Kähler ur.

Min smag er meget varieret, når det kommer til boligindretning, men jeg falder oftest for helt simpelt design, der skiller sig ud, men alligevel er så simpelt, at det fanger blikket med det samme. Og det synes jeg virkelig, at Kähler uret her gør! Jeg er helt pjattet med billedet fra BoBedre, hvor det hænger på en flot pastelblå væg. Det giver en smuk baggrund til det støvlyserøde Kähler ur, som jeg er helt pjattet men.

Dette Kähler ur er lavet i mange forskellige farver, og jeg er især vild med de fine pastelfarver, som uret fås i. Det får det til at se meget sart ud på en virkelig fed måde. Hos Fenomen kan det både fås i hvid, grå, gul og mint – alle meget underspillede pastelfarver. Kähler uret fås også både i matte og skinnende versioner. Jeg tror, at jeg er mest til de matte ure, men det er svært at vælge, for de er alle sammen virkelig fine!

Kähler uret er fremstillet i keramik, hvilket er lidt anderledes end mange andre uger, men det er virkelig med til at gøre Kähler uret specielt. Tallene 3, 6, 9 og 12 er fremhævet i selve urskiven af keramik, og de er dermed ikke særlig iøjenfaldende, men det gør absolut ikke noget, synes jeg. Dette Kähler ur er 3 cm dybt, men kanten er rigtig fin, så jeg synes ikke, det gør noget. Designerne bag dette Kähler ur er Jonas Trampedach og Birgitte Due Madsen – good job! 😉

Det fine Kähler ur er som sagt lavet i en masse forskellige farver, men det fås også i to forskellige størrelser: et stort og et lille. Det store Kähler ur er 30 cm i diameter, mens det lille Kähler ur er 20 cm i diameter. Det store Kähler ur koster 799 kr., mens det lille koster 499  kr. Der er hurtig og billig levering hos Fenomen – så klik her og se deres store udvalg, når det kommer til det fine Kähler ur. 🙂

Er I fristede? Jeg er bestemt. Jeg ved stadig ikke, om jeg helst vil have et Kähler ur, eller et vægur med løse tal (som jeg skrev om HER.). First world problems, right!? Hav en skøn dag!

Kähler ur

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *