Klimavenlig indretning for alle pengene

Indretningen er det, der danner basis for vores hjem og dagligdag. Tænk på, hvor tomt alting ville føles, hvis du ikke hverken havde dine yndlingsmøbler, dine pæne nipsting og dine fotografier at kigge på længere. Indretning kan med andre ord have stor betydning for vores energi og livsglæde, og derfor er det vigtigt at designe og dekorere sin bolig på en måde, så man kan føle sig allermest hjemme. Men det er også nødvendigt, at man ikke fuldstændig glemmer hensynet til klimaet i sin indretningsproces, for det kan jorden simpelthen ikke holde til.

Varmepumper

Opvarmningen af vores bolig optager en stor del af det daglige energiforbrug, så der er penge at spare ved at tage kloge valg. Det kan bl.a. betyde rigtig meget at gøre en indsats for at benytte bæredygtige energikilder, hvor det er muligt. Varmepumper er et eksempel på en god løsning for dig, der ønsker at spare på energien i hverdagen, da varmepumper faktisk kan producere varme ved at bruge energien i luften. En varmepumpe behøver heller ikke fylde meget, så du kan for eksempel vælge at installere den i dit bryggers eller i en kælder.

Omfavn minimalismen

Hvis du er på jagt efter en indretningsstil, der både er miljøvenlig og moderne, så skal du nok tage et ekstra kig på minimalismen. Grundpillen inden for den minimalistiske livsstil er, at man sagtens kan have et meningsfuldt liv uden at fylde det med masser af ligegyldige ting og sager. I forhold til indretning kommer dette til udtryk ved ryddelige og stringente hjem uden overflødige møbler og boligartikler. Det skaber et luftigt og rent udtryk, der også kan være med til at give noget ro på i en hverdag, som ellers kan være præget af stress og travlhed. I det minimalistiske hjem har hver enkelt genstand værdi – og det kan mærkes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *