Kogeplade test

Er du på udkig efter en ny kogeplade til dit køkken, og vil du gerne have hjælp til at sikre, at du får fat på den helt rigtige af slagsen? I vores kogeplade test gennemgår vi en række af markedets mange forskellige modeller, så du derved kan få lettere ved at få fundet frem til den model, som du synes vil være den bedste at vælge til lige netop dit hjem. Der findes et utal af forskellige typer af kogeplader, og når man skal sikre sig, at det er det helt rigtige produkt, som man lader sit valg falde på, er der en række forskellige ting, som vil være væsentlige at sørge for at tage med i sine tanker.

Voss DIK2461RF kogeplade

kogeplade test

Med denne induktionskogeplade får du en kogeplade, som reagerer øjeblikkeligt, når du regulerer på varmestyrken. Kogepladen betjenes let via usynlige touchknapper, hvilket giver komfuret et flot stilrent udseende. Kogepladen har en boosterfunktion, så du ekstra hurtigt f.eks. kan bringe vand i kog. Den indeholder også det smarte STOP&GO, som gør, at alle kogepladerne kan indstilles til at holde gryde eller pande varm. Ligeledes kan der let følges op med at vende tilbage til det oprindelige kogetrin. Timer og minutur, op til 99 minutter, er indbygget i kogepladen. Den indbyggede opkogningsautomatik gør, at det højeste varmetrin bruges i et stykke tid, hvorefter temperaturen sænker sig til det ønskede niveau. Børnesikring forhindrer, at små børn selv kan tænde for kogepladen. Indeholder også en funktionslås, som gør, at der ikke kan ændres på indstillingerne, når kogesektionen er tændt.

Gorenje ECT620CSC Glaskeramisk kogeplade

Flot og funktionel glaskeramisk kogeplade fra Gorenje. Kogepladen har Stop&Go, så du til hver en tid kan holde pause i tilberedningen, og efterfølgende fortsætte med de samme indstillinger som tidligere. Der er også en StayWarm-funktion, hvor temperaturen på grydens indhold holdes på 70 grader. For at undgå ulykker er der indikatorer, som viser, hvor kogepladen stadig er varm. Derved undgås det, at man brænder fingrene ved berøring. Samtidig kan kogepladen også bruges til f.eks. opvarmning, mens den stadig er varm. Der er også ChildLock, så små fingre ikke kan pille ved knapperne. Med kogepladen fra Gorenje er det slut med at gryden koger over. BoilControl styrer selv effekten, så gryden ikke koger over, men samtidig holdes på det ønskede niveau. Den indeholder desuden en FishZone, som er en ekstra stor kogezone, der passer perfekt til store gryder eller lignende. 

Scandomestic K 81 Kogeplade

K 81 fra Scandomestic er en sort glaskeramisk kogeplade med fire kogezoner. Kogepladen betjenes via touch, så den har et flot stilrent look uden generende knapper. Kogepladen har ligeledes ingen ramme, hvilket også bidrager til det stilrene udseende. Kogepladen måler 55x750x490 mm. (HxBxD). Kogezonerne er fordelt med to zoner i venstre side med en diameter på henholdsvis 16,5 cm. og 20 cm. I midten er en stor zone, som kan varieres mellem 15, 22,5 og 29, 5 cm. Og den sidste zone er i højre side, og den måler 16,5 cm. Der er indbygget timer i kogepladen. Børnesikring hjælper med til, at små pilfingre ikke selv kan tænde for kogepladen. 

WITT WHF 60 kogeplade

59 cm. bred glaskeramisk kogeplade med fire kogezoner. Kogepladen er facetslebet hele vejen rundt, så den har en flot afslutning, og dermed et elegant udtryk. De fire kogezoner fordeler sig på to zoner med en diameter på 14,5 cm., en med en diameter på 18 cm. og en med en diameter på 21 cm. De yder henholdsvis 1200W, 1800W og 2300W. Kogezonerne betjenes med touch, og hver zone kan indstilles i ni forskellige varmetrin. Både kogezoner og touchknapper har en let grå markering, når de er slukkede. Begge dele markeres røde, når de tændes. Der er restvarmeindikatorer i zonerne, så længe de stadig er varme, efter at der er slukket for varmen. Der er timerfunktion på alle zonerne. Den sorte glasoverflade er let at gøre ren.

Brandt BPI 6449 BL Kogeplade

Induktionskogeplade med fire zoner fra Brandt. Kogepladen måler 770 x 510 x 4 mm. Selve indbygningsmålene er 750 x 490 mm. Kogepladen styres via touchbetjening. Kogezonerne er optegnede med grå markeringer. To af dem er runde, og de har diametre på henholdsvis 18 cm. og 21 cm. Den sidste kogeplade måler 23 x 40 cm., og den kan enten bruges som en stor samlet eller opdelt i to individuelle. Efter at kogezonerne er slukkede, så vil en restvarmeindikator markere det, så længe zonerne stadig er varme. Der er indbygget minutur på op til 99 minutter i hver kogezone. Kogepladen kan låses.

Brandt BPI 6420 X Kogeplade

Induktionskogeplade fra Brandt med fire kogezoner. Kogepladen måler over bordpladen 4 x 580 x 510 mm. Indbygningsdelen under bordpladen måler 55 x 558 x 488 cm. Kogepladen kan selv mærke størrelsen af gryden eller panden, og vil derfor kun bruge energi i området, hvor gryden eller panden står. På denne måde udnyttes energien mest effektivt. De fire kogezoner fordeler sig på en størrelse på 16 cm., 18 cm., 18 cm. og 21 cm. i diameter. Hver zone har en timer indbygget på op til 99 minutter. Kogepladen har ti sikkerhedspunkter: overophedningsbeskyttelse, børnesikring, restvarmeindikator, anti-overløbssystem, automatisk stopsystem, grydeindikator og størrelsesindikator. Hele kogepladen kan låses.

Tænk over strømforbruget

En af de ting, der helt klart må siges at være vigtig, når du står og skal have fundet dig et godt sted at få gjort dit køb af en ny kogeplade, er, at du sørger for at overveje strømforbruget på det pågældende produkt, som du går ud for at gøre dig et køb af. Der kan nemlig godt vise sig at være en relativ stor forskel på, hvor stor forbruget af strøm er på de forskellige modeller, der er at finde på markedet, og man kan derfor ikke komme udenom, at dette helt afgjort vil være en væsentlig ting at sørge for at have med i sine tanker, når man står overfor at skulle have sit køb gjort.

Vælg en kogeplade du kan have i lang tid

Når du står og skal have foretaget dig et køb af en ny kogeplade, så er der slet ingen tvivl om, at det er en rigtig god idé, at du i den forbindelse sørger for at lade dit valg falde på et af de produkter, som du er sikker på, at du kan få glæde af i lang tid frem. Kvaliteten på forskellige typer af kogeplader kan tit og ofte godt være forskellig, og derfor er der heller ikke nogen tvivl om, at det bestemt vil være en god idé, at man kigger sig grundigt for, når ens køb skal gøres, så man kan være sikker på, at man får fundet sig en god pris på det produkt, man erhverver sig.

Hvad koster en ny kogeplade?

Der findes et væld af forskellige prisklasser indenfor sådan noget som kogeplader, og det gør det derfor også helt bestemt til en rigtig god idé altid at sørge for at se sig grundigt for, når der skal gøres et køb af en af disse. Vi har ovenfor gennemgået en række forskellige modeller, så du kan blive hjulpet godt på vej til at få dannet dig et godt overblik over en række af de forskellige modeller, der er mulighed for at finde på markedet – og derved sikre, at du får valgt dig den helt rigtige model.

Mange penge at spare ved at handle online

Det at gå på nettet kan utvivlsomt være en stor fordel, hvis man gerne vil sikre sig, at man får fundet sig en god og velfungerende kogeplade af en høj kvalitet til den bedste pris. Rigtig mange fysiske butikker har som regel et forholdsvis højt omkostningsniveau i forhold til mange danske webshops, og det kan derfor gøre det til en særdeles god idé at sørge for at få sit blik rettet mod nogle af de forhandlere, der vil være mulighed for at finde på nettet, således man som forbruger ender med at få gjort sig den bedste handel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *