Tip til boligindretning: brug et lammeskind

lammeskind til boligindretning

sort lammeskind

Det allerførste til mit hjem, jeg nogensinde brugte mine egne penge på at købe, var et lammeskind. Jeg var kun 14 år gammel, men jeg ønskede mig så inderligt et hvidt lammeskind, der kunne ligge og pynte på min sofa. Jeg ejer stadig omtalte lammeskind, og det er nok nogle af de bedste penge, jeg nogensinde har givet ud! Heldigvis synes jeg stadig, at det er enormt smukt at ligge et lammeskind henslængt på sofaen, i lænestolen eller bare på gulvet, som I kan se på det øverste billede.

Lige nu kan du få et lammeskind til halv pris hos Magasin. Det koster altså kun 499 kr. og du finder det LIGE HER. Det er altså noget af et kup for så smukt et lammeskind, der kommer fra New Zealand, og tro mig, når jeg siger, at det kommer til at følge dig i mange, mange år. Jeg tror aldrig, jeg kommer til at skille mig af med mit lammeskind, for det ser simpelthen så fint ud, og så er det så simpelt at arrangere på en ny måde, hvis man er træt af dets udtryk.

Derudover er det geniale ved sådan et lammeskind, at det er super blødt, og det er virkelig, virkelig lækkert at ligge og putte med, når man ser en film og ligger og feder den på sofaen. At begrave hovedet i sådan et lammeskind er virkelig skønt. Nogle steder kan man købe et sort lammeskind, men inde hos Magasin har de et sort fåreskind, som også er virkelig fint. Det finder du LIGE HER. Det fåreskind er langhåret, økologisk og kommer fra Island. Det er lidt mere eksklusivt med et fåreskind, og prisen er derfor også lidt højere. Men ligesom med lammeskind, så kommer sådan et fåreskind til at følge dig i mange år, og du kan med garanti give det videre til dine børn en dag.

Det er høj kvalitet, og så ser det så fint ud. Når du en dag bliver forælder, er det også et stort hit at fotografere den lille ny på et lammeskind – det er en sikker vinder hver gang. Så hvis du er klar til at forsøge dig med tippet om at bruge et lammeskind i din boligindretning, så synes jeg, at du skal skynde dig forbi Magasins webshop og købe dit lammeskind på halv pris!

Kan I have en god dag derude? 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *