Pift sofagruppen op

Mit navn er Mia Langholz. Jeg er til dagligt blogger på Feminista.dk, hvor jeg skriver om mode, design og skønhed for kvinder, og jeg har i dag fået lov til, at skrive et lille indlæg om, hvordan du kan pifte sofaområdet op.

Køb nogle flotte puder til sofaen

Det er de færreste danskere der har ekstra puder til sofaen. De køber en sofa og lader den herefter bare stå, nøgen og kedelig. Indrømmet, nogle sofaer er super fede, men mange sofaer kunne virkelig godt trænge til nogle ekstra puder.
Forestil dig bare, hvor meget to store og flotte puder, faktisk vil kunne live din sofa op? Find nogle puder i nogle kontrastfarver og giv din sofagruppe lidt mere liv. Ikke nok med at det ser super godt ud med et par nye puder, men de kan også være super skønne at ligge med. Der er ikke noget bedre end at kunne ligge og kramme en stor pude, når man har lidt ondt i maven eller bare ønsker at tage en lille lur.
Jeg har selv et par Hay puder herhjemme, men der er mange andre flotte sofapuder derude.

Køb et hyggeligt og varmt uld plaid.

Endnu en ting, der ikke kun giver sofaen mere liv, men som også kan, holde dig dejlig varm på de kolde dage, er et plaid. Jeg har selv et uld/mix plaid i min sofa og jeg elsker det. Der er ikke noget bedre end, at sidde i sofaen en kold vinteraften med plaided over mig, mens jeg kigger på ilden i brændeovnen, og drikker af min varme kakao. Jeg elsker hygge og det er netop, hvad et plaid giver mig.
Et plaid er et billigt accessorie til din sofa, men den er utrolig meget værd, hvis du værdsætter varme og hygge, lige så meget som jeg gør.

Find en fin sofalampe

Det sidste der mangler for at du virkelig får en hyggelig sofagruppe, er den korrekte sofalampe. Lyset i stuen er super vigtigt og en sofalampe kan være et super godt supplement til din sofagruppe. Det er dog vigtigt at du vælger en sofalampe der passer perfekt til dine omgivelser, da en forkert lampe kan få det hele til, at virke koldt og kedeligt. Jeg kan rigtig godt lide denne lampe fra Marset. Den har en dejlig lysspredning og er super flot at se på. Den er godt nok lidt dyr, men den er bare så super fed og den ville passe helt perfekt ind i min stue. Du kan dog finde utrolig mange fede lamper derude, også i billigere prisklasser, der vil kunne sætte et mere livligt og hyggeligt præg på din sofagruppe.
Jeg håber du kunne bruge disse tre råd til, hvordan du får mere liv i og ved sofagruppen. Der er rigtig meget, at vinde for meget få penge.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *