Sjove knager i dyredesign

mangefarvede knager til din entre

Surfede lige lidt rundt inde hos Purestyleliving.dk, som er en virkelig hyggelig webshop med masser af fine ting til hjemmet i unikt design, og her faldt jeg over disse sjove knager. Jeg mangler nogle knager til min gang derhjemme, så jeg kan have mine yndlingsjakker hængende, mine tasker osv. Disse knager i dyredesign frister virkelig! De vil kunne give et sjovt og anderledes indtryk i min ellers kedelige, hvide gang.

Jeg er især vild med den lille fugl på grenen i venstre øverste hjørne! Er den lige sød, eller hvad? Den fås i rigtig mange farver, og både på hvid (som på billedet) eller brun gren! Du kan købe to stk. for 95 kr. lige her. Hesten, kaninen og elgen fås også i flere forskellige farver, og de er lige nu på tilbud lige her til 50 kr. stk.!

Jeg synes, det er nogle virkelig sjove knager, som vil kunne bruges til rigtig mange ting – og har man ikke noget at hænge på knagerne, så pynter de jo ganske fint i sig selv! Jeg elsker, når designere finder på sådan nogle små sjove ting, som man kan bruge som lidt skæve detaljer i sin boligindretning, og jeg overvejer disse rigtig meget!

Jeg fandt også nogle små, søde knager med fugle på i stedet for! De er også virkelig fine og koster også kun 95 kr. for to knager. Jeg har lavet et lille billede af dem, og hvis I kan lige dem, kan I bare trykke på billedet, så kommer i direkte ind på Purestylelivings hjemmeside, hvor I kan købe de søde knager!

søde knager med dyr til din entre

Er de ikke søde? Haha, der går helt pip i den i dag. 😉 I kan finde de søde fugleknager lige her!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *