Skal du bruge en låsesmed som samarbejdspartner?

Hvis du administrerer en ejendom med mange beboere eller brugere, så ved du kun alt for godt, hvor ofte det hænder, at en lås skal skiftes. Det kan være fordi det har været forsøgt indbrud, eller fordi der pludselig mangler en eller flere nøgler.

Få en god samarbejdspartner

Fordi det er en partner du skal samarbejde med ofte, er det en god idé at finde en låsesmed, der leverer en høj service, er billig og som holder dine behov for øje. Derfor er der al mulig grund til at vælge Securetec – din låsesmed, da de kan levere en ekstremt høj service indenfor en lang række felter. Det betyder, at du kan trække på dem ikke bare når der skal skiftes en lås, men også når det kommer til ejendomssikring.

Hvad tilbyder de?

Når du skal vælge en låsesmed som samarbejdspartner, er det en god idé at se på, hvor mange forskellige services de udbyder. Det er nemlig sjældent, at det eneste, du får brug for, er udskiftning af låse. Mange låsesmede udbyder en lang række services som for eksempel Installation og vedligehold af:

  • Adgangskontrol
  • Alarmer
  • Dørautomatik
  • Dørtelefoner
  • Låse
  • Videoovervågning.

Sørg for at vælge en kvalitetsbevidst låsesmed

Når du skal finde en låsesmed, er det selvfølgelig vigtigt, at det er billigt, men derfor betyder det ikke, at du bør gå på kompromis med kvaliteten.

Derfor bør du finde en låsesmed for hvem kvaliteten af deres arbejde er i højsædet, samtidig med at de går op i hvilke materialer de benytter og de krav de stiller til deres leverandører.

Det er alt sammen ting du bør spørge ind til, når du forhører dig blandt låsesmede. Du kan nemlig hurtigt skille de firmaer fra, hvor de ikke kan svare på hvilke krav de f.eks. stiller til deres leverandører.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *