Skal du flytte?

Når du skal flytte er der forskellige modeller du kan gå efter. Hvilken der passer bedst til dig kommer an på flere faktorer.

Flyt selv – med venner og familie

Er du rask og rørig, eller har du mange hjælpsomme hænder, er flyt selv metoden god og billig. Dine venners og familiemedlemmers hjælp koster dig sjældent mere end mad og drikke.

Fordelene inkluderer ud over økonomien også, at tingene foregår i dit tempo. Og så kan det styrke sammenholdet og venskabet.

Ulemperne er, at det også kan skabe splid. Hvem har ansvaret for ridserne i spisebordet? Vil dine venner være lige så forsigtige med dine ting som du foretrækker?

Flyttefirma

Et flyttefirma er for dig, der ikke kan/vil løfte en finger. Flyttefirmaer fås i mange prislejer alt efter hvor meget der skal flyttes, om du selv pakker ned, hvor du flytter fra og til osv.

Her skal du være OBS på, at de ikke tager ansvaret for ødelagte ting, du selv har pakket ned. Og passer kemien ikke, kan det gøre en flytning til en stressende oplevelse, selvom du ikke selv skal slæbe.

Omvendt kan du også opleve, at alt bare kører på skinner og er ovre på ingen tid, fordi de kender deres vogn, og præcis ved hvordan de skal pakke den, for, at alt kan være der.

Lej en container

Endelig er der muligheden for at leje en flyttecontainer. Her aftaler du med containerfirmaet, hvilken dato de skal aflevere containeren hos dig, hvilken dato containeren skal flyttes til den nye adresse, og hvilken dato de afhenter containeren igen.

Så kan alt for alvor foregå i dit tempo, og du kan fylde i containeren efterhånden som du får pakket ned. På samme måde, når containeren er flyttet, så kan du pakke ud i ro og mag. Så hvis du foretrækker at tage tingene stille og roligt, så lej en container.

Comments are closed.