Sommeren er over os før vi ved af det

Sommeren er over os længe inden vi ved af det. det føles altid som om den næste årstid er langt ude i fremtiden og vi er sjældent rigtig forberedte. Sommerkjolerne skal findes frem, hos byic finder du sommerkjoler. Hver årstid har sin beklædning. Sommer kalder på sommerkjoler.

Vinterens beklædning

Vinterens beklædning er alt det grå og tunge. Der er ikke mange farver og alt skal være tykt og varmt. Alligevel går vi og småfryser det meste af tiden. Vinteren er det mest indpakkede vi har. Tykke tæpper og en fast plads ved siden af brændeovnen, det er vinter.

Forårets beklædning

Forårets beklædning er mere blandet. Nogen dage er vi nødt til at falde tilbage og finde hue og vanter frem igen. Andre dage er lysere og lettere og kalder måske kun på en let sweater eller en tynd jakke. Farverne tøver med at komme frem. Endnu er det ikke tid til sommerens fest af farver. Snart sker det. som regel sker det helt uden at vi opdager det. vi vågner en morgen og kan bare mærke at nu er tiden skiftet. Fra det ene nu til det andet er forår blevet skiftet ud med sommer.

Sommerens beklædning

Sommerens beklædning er afgjort sommerkjolerne. De skønne kjoler i let stof og i alle længder. Farverne bliver blandede og mange flere. Forårets tøven er væk og frem kommer de skønneste farver i herlige mønstre. Shorts og bare ben. Sandaler med tynd sål. Alt det skønne tøj som sidder løst og leger i vinden. Sommeren er det mest afklædte vi har.

Efterårets beklædning

Efterårets beklædning er lidt lige som forårets. Ind i mellem er der stunder, som kalder sommerens kjoler frem igen. Til andre tider er det bare blæsende og koldt. Huer og vanter findes frem og ligger klar til de blæsende og kolde dage.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *