Tips til at få solgt boligen hurtigere

Har din boligs liggetid kommet op på et foruroligende højt antal dage? Mange som vælger at sætte boligen til salg, oplever at nervøsiteten trænger sig på, når liggetiden bliver ved med at øges. For en kort liggetid betyder, at man som boligsælger, ikke kan blive tvunget til at gå ned i pris, hvor en høj liggetid kan resultere i en dårligere forhandlingssituation, hvor man kan ende med at skulle gå på kompromis med salgsprisen. I denne artikel har vi samlet en række tips til, hvordan man kan få solgt boligen hurtigere.

Der er intet som, hvad en god rengøring og oprydning kan gøre for en bolig. Sørg for at du har ryddet ordentligt op før, at der bliver taget billeder af din bolig samt til alle de åben hus, som der bliver holdt. Det er ligeledes en perfekt anledning til at få smidt noget af al det ragelse, som har gemt i løbet af årerne. En god tommelfingerregel er, at du skal smide de ting ud, som du ikke har brugt de sidste tre år, da du højst sandsynlig ikke kommer til at bruge dem igen. Sørg for at rydde så mange ting væk fra gulvet, da dette får boligen til at syne større. Sørg desuden for at pudse alle vinduer, så solen kan trænge ordentlig ind i boligens rum, da dette også har den effekt at få boligen til at virke større end, hvad den egentlig er.

En anden måde hvorved du kan gøre din bolig mere attraktiv, er ved at få styr på haven. Hvis græsset går til langt over knæene og at der er lukket af for al sollys, så er det netop attraktivt for en potentiel køber. Det hele gælder om at give det bedste førstehåndsindtryk og i og med, at haven er noget, som en potentiel køber først ser, er det vigtigt, at der er styr på den. Sørg for at få din boligs have til at se indbydende ud, således en potentiel køber kan forestille sig, hvordan det måtte være at holde et socialt arrangement i haven for alle deres venner og familie. Dette gør du bedst ved at indrette et lille arrangement med borde og stole, hvor der selvfølgelig ligger et par fine hynder på hver stol samt nogen fine tæpper. Sørg for at iscenesætte et ideelt billede af, hvordan haven kan udnyttes. Du kan for eksempel vælge at indrette haven med en lille krydderhave, hvor man altid kan tage ud at hente friske krydderurter til sin madlavning.

Når du har fået din bolig til at være mere attraktiv for en potentiel køber, så skal du selvfølgelig lige pointere forbedringerne til din boligadvokat, så de kan vurdere hvorvidt disse forbedringer har resulteret i en højere boligværdi, hvilket resulterer i, at du kan få mere for din bolig. Dette skal din boligadvokat selvfølgelig vide, således de kan inddrage dette i deres overvejelser.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *