Tips til den moderne stue!

Det er sommer og måske har du lidt ekstra tid her i din sommerferie til at gå i gang med et mindre projekt derhjemme, nemlig at få gjort din stue mere skandinavisk i sin stil og mere moderne. Her får du nogle gode tips og råd til hvad du kan gøre for at føre din stue mere indbydende og mere moderne, så læs med og se om ikke også du kan finde noget god inspiration, har du flere ideer, så kan du skrive en kommentar nedenfor og dele disse ideer, lad os komme direkte til sagen.

Gør stuen så lys og venlig som muligt

En af de første ting du bør få gjort er at kigge på hvordan du kan gøre stuen mere lys og få så meget af det ind som overhovedet muligt. Har du nogle tunge farver på væggene, så kan det være en god ide at starte med at farve alt hvidt, det samme hvis du har lofter som ikkke er hvide og man dermed føler at rummet er mindre og loftet falder ned i hovedet på en, få dækket gulvet af og start med at mal alt hvidt. Det næste er at du bør få åbnet op for så meget sollys som muligt, hvis du har store tunge gardiner, så se på om man ikke kan gøre noget ved det så der kommer mere lys ind.

Vælg nogle få men moderne møbler

Du behøves ikke have alverdens møbler, det moderne og skandinaviske er ofte kendt ved at der er få møbler men at det så til gengæld er rigtig flotte og moderne møbler. Det vil sige alt fra dit sofabord, din sofa, dit spisebord og spisebordsstole, dit tv møbel også videre, hvis du starter her med at vælge nogle møbler i god kvalitet så er du nået langt hen af vejen. Hvis du bor i en mindre lejlighed og stadig gerne vil have det moderne look, så kan du med fordel anskaffe dig en sovesofa, det er nemt at bruge den både som seng og som sofa og dermed spare du en masse plads, og der findes mange rigtig fede sovesofaer, se bare her.

Vælg enkelte ting der skiller sig ud

Når du har fået styr på det meste med at male hjemmet, at vælge de rigtige møbler osv. Så kan du gå videre og vælge nogle få pyntegenstande ud som skiller sig lidt ud og viser din stil og personlighed. Det kan være små ting du har fundet på rejser, det kan være antikke genstande og meget andet som viser en personlig stil. Det kan også være at du har nogle enkelte vaser der står på et bord, de vaser kan have en farve som skiller sig kraftigt ud fra det andet, og det giver en god kontrast i gennem hele hjemmet hvis der er få ting der skiller sig lidt ud.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *