Byg et nyt moderne hjem

Står du og skal til at bygge dit nye hjem, enten helt fra bunden og skal have udstykket en grund eller blot have målt op og klargjort, hvor din grund går til, skal du have fat i en lokal landinspektør. Her kan du få alt den hjælp, som du sikkert har brug for, hvis du står i denne situation og gerne vil udvikle dit hjem. Idéen ved at hive fat i en lokal landinspektør er, at de er i stand til at give dig de helt specifikke svar på, hvor skellet mellem dig og din nabo går, så du på den bedste måde kan skabe dig et nyt hjem.

 

Få hjælp til at skabe overblik

Hos din lokale landinspektør kan du få hjælp til at skabe et overblik. Med eksempelvis en drone, kan du få et billede fra luften, hvor du kan være i stand til at skabe en visualisering af de idéer du måtte have i forhold til udstykning og renovering eller ny bebyggelse. Med den nyeste teknologi kan Landsyd.dk lave 3D visualiseringer, så du kan få en klar fornemmelse af, hvordan dine idéer kan blive til virkelighed.

 

Mange forskellige opgaver

Landmåleren kan løse mange forskellige opgaver, og i mange forskellige erhverv og brancher. Landinspektøren kan også hjælpe private, virksomheder og myndigheder med tinglysning af fast ejendom. Landinspektøren hjælper med at indhente de nødvendige dokumenter, fuldmagter og andre formaliteter og hjælper hermed også med at få tinglysningen gennemført i den digitale Tingbog. På den både kan du fokusere på dit projekt – det giver ro og overblik.

 

Skal du købe eller sælge en ejendom

I takt med at du skal bygge et moderne hjem, kan det være du har brug for at købe eller sælge en ejendom, kan du have spørgsmål om grundens faktiske areal. Til disse opgaver vil en lokal landinspektør være oplagt.

Comments are closed.