Pelsjakker går aldrig af mode

Selvom vi nu går varmere tider i møde, er det ikke ensbetydende med, at du ikke skal købe den pelsjakke, du længe har drømt om. For en pelsjakke behøver ikke at være forbeholdt årets koldeste måneder, og du kan desuden vælge mellem mange forskellige slags, som egner sig til forskellige formål og årstider. Se mere her.

Pelsjakker til ethvert formål

Der findes et stort udvalg af pelsjakker, og om du er til korte eller lange, naturlige eller farvede er op til dig. Du kan finde jakker til ethvert formål, og de kan både anvendes om vinteren, foråret, sommeren og efteråret – det handler bare om at vælge den rigtige. Hvis du vil pryde din krop med en jakke om vinteren, er det en idé at vælge en, som du kan holde varmen i, men at købe en pelsjakke betyder ikke, at du ikke kan bruge den om sommeren. Det er nemlig også en mulighed at købe en tyndere, kortere og mere kølig jakke, så du kan gå i pels året rundt, hvis du ønsker det. Således kan det være oplagt at vælge en tyk jakke lavet af sæl om vinteren, mens du til årets sommerbryllup kan iføre dig en hvid minkjakke over sommerkjolen. Der er nemlig også en vis stil og fremtoning forbundet med det at gå med pels. Hvem husker ikke den ikoniske scene fra Matador, hvor Susse Wolds karakter Gitte Graa sensuelt og forførende slæber sin smukke pelsjakke hen ad gulvet til Ernst Nyborgs kunst? Wow.

Er en pelsjakke ikke vildt dyr?

Jo, det kan man sige. En pelsjakke er som regel dyrere end andre typer jakker, men det er vigtigt at tage i mente, at en pelsjakke holder i mange år, såfremt den bliver passet godt på. Du kan også købe pelsjakker i genbrugsbutikker og derved spare penge.

 

Comments are closed.