Sådan får du råd til en bil på en billig måde

Har du brug fr en bil for at komme til og fra på arbejdet? Men synes du at det er utroligt dyrt at få sig en bil og kan du ikke lige overskue at optage en masse billån? Læs med her og se hvilke muligheder du har for at anskaffe dig en bil på en billig måde.

Leasing af biler

Med leasing af biler kan du hurtigt få stillet en bil til rådighed i lige det mærke du gerne vil have, uden at det kommer til at koste dig voldsomt mange penge. Hvis du for eksempel gerne vil have leasing af en BMW bil, så skal du blot tage et kig efter et tilbud på BMW leasing.

Der kan muligvis være lidt forskel prismæssigt alt efter hvilken bil og hvilket bilmærke du gerne vil lease. Det er en god ide at være lidt opmærksom på dette, hvis sleve bilmærket ikke betyder så voldsomt meget for dig og du bare har brug for at komme sikkert fra a til b.

Når du leaser, er du ikke selv bilejer og kan dermed ikke gøre med bilen som du vil. Samtidig har du heller ikke de ansvar, som der følger med det at være bilejer. Og der er mange udgifter involveret med det at være bilejer og for eksempel sørge for, at ens bil lever op til de nuværende regulationer. Derfor kan det godt betale sig rent økonomisk i stedet blot at lease.

Køb bilen brugt

Hvis det er vigtigt for dig at være ejer af din bil, så kan du i stedet prøve at se, om du ikke kan finde en god bil brugt. Når man køber biler brugt, er de nemlig ofte meget billigere, end hvad du ville skulle af med for den som nypris.

Vær en smule opmærksom på bilens tilstand, hvis du går i gang med at ville købe brugte biler. Brugte biler har jo haft et liv før de ser dig og de kan derfor sagtens have en del skavanker. Hav gerne en mekaniker ved siden, når du render rundt og kigger efter en brugt bil.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *