Sådan finder du den billigste A-kasse med få klik

Der kan nemt opstå perioder, hvor budgettet er ekstra stramt, og hvor du måske ikke har mulighed for at købe lækre designprodukter til hjemmet. Det kan også være her, at du overvejer at skære ned på de faste udgifter. Ét af de steder, hvor du bestemt ikke bør skære ned, er på medlemskabet af en A-kasse. Måske tænker du, at det virker som en lidt unødvendig udgift, især hvis du ikke har en fyring hængende over hovedet.

Men hvem ved, hvad der sker om nogle måneder? Coronapandemien har vist os, at alt kan ske over kort tid. Og hvis budgettet allerede er stramt, har du så råd til ”kun” at modtage kontanthjælp? Det bliver nemlig din virkelighed, hvis du ikke er medlem af en A-kasse.

Det månedlige kontingent er således din garanti for, at du kan få udbetalt dagpenge. Du skal blot være opmærksom på, at du stadig skal opfylde visse krav som arbejdssøgende.

Der findes flere A-kasser – både faglige og ikke-faglige – så det kan være en god idé at sammenligne dem på både pris og ydelse. Via få klik kan du finde den billigste A-kasse. Få flere oplysninger her.

Hvilke krav stilles der, inden jeg kan få udbetalt dagpenge?

Du kan ikke bare melde dig ind i en A-kasse med få dages varsel og forvente at kunne få udbetalt dagpenge med øjeblikkelig virkning. Du skal optjene dagpengeret, og du skal her have været medlem af en A-kasse i minimum 1 år. Det er derfor ikke anbefalelsesværdigt at melde sig ind og ud af A-kassen i tide og utide, da det går ud over din anciennitet – du må dog gerne skifte mellem de forskellige A-kasser.

Andre regler går på, at du skal opfylde et specifikt indkomstkrav, være aktivt arbejdssøgende og være tilmeldt dit lokale jobcenter.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *