Sådan kan vægkunst blive en del af en personlig indretning

Indretningen er en essentiel del af huset, hvis du gerne vil skabe et hyggeligt hjem. Det er selvfølgelig vigtigt at have styre på de store møbler som sofaen, spisebordet og bogreolen. Men hvis boligen skal blive til et hjem er det også vigtigt med personlige ting og masser af pynt. En god måde at udstråle personlighed er ved at lade en masse billeder eller malerier pryde dine vægge. Det er en god idé at tænke husets egne kvaliteter ind i indretningen. Hvis du for eksempel har en stor og spektakulær liebhaverbolig, så kan du med fordel tænke stort i din indretning. Måske har ejendommen et antikt og traditionelt udseende, som du kan vil bibeholde indenfor.
Ønsker du at finde en liebhaverbolig, der kan passe til dit udtryk, så er det en god idé at kontakte en ejendomsmægler. Du kan læse mere her om liebhaver ejendomsmægler på Fyn.

3 tips til at indrette med vægkunst

  1. Rå fotokunst. Fotokunst giver et moderne udtryk, da det både kan være en plakat, der hænger på væggen eller ekstravagant kunst i en kæmpe glasramme. Du kan lav en hel billedvæg af små fotos, der tilsammen kan skabe en historie eller finde en fed ramme, der giver huset lidt kant.
  2. Klassiske malerier. Store malerier er en traditionel måde at give væggene lidt ekstra pynt. Hvis der er rum i budgettet, så gå efter velkendte kunstnere, som du føler en forbindelse til. Det er en god måde at lade dine vægge fortælle noget om dig.
  3. Inddrag egne minder. Hvis du ønsker, at dine vægge skal udtrykke personlighed, så er det vigtigt at inddrage dine egne fotos. Det kan være billeder fra en helt speciel rejse, du engang har været på, som kan indgå i din fotocollage på væggen. Det kan også være en hel opslagstavle med polaroidfotos, som du har taget gennem årene.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *