Sådan kommer i gang med indretningen

Vi ønsker alle at bruge lidt mere tid på indretningen. Der er altid lige et eller andet der gerne måtte laves. Her finder du lidt inspiration til hvordan du kommer i gang og hvad der er det vigtigste at komme i gang med.

 

Kom i gang med indretningen

Vi danskere er kendt i hele verden for vores fantastiske møbeldesign. Specielt i USA er vi kendte for det, hvilket også er grunden til at USA er det marked vi eksportere mest til. Og det siger ikke så lidt, når man tænker på hvor langt der egentlig er der over! Så når nu vi er så kendte for vores design, er det jo ærgerligt hvis vi ikke engang i vores egne danske hjem kan være med på moden! Og hvis du bor sammen med din partner, så husk lige at brainstorm sammen. Hvis begge parter er engageret i projektet, så er der ingen tvivl om at projektet bliver både bedre og mere fuldendt.

 

Terrassen – Den udvidede stue!

I takt med at jorden bliver varmere og varmere er der ingen tvivl om at terrassen er og bliver en større del i de danske hjem. Vi elsker sommeren og har altid gjort det. Og når vi en sjælen gang har sol skal vi huske at nyde den maksimalt. Hvis du ikke allerede har en terrasse er det på tide du får dig en! Du kan jo både lave en træ eller flise terrasse, men vil nu altid anbefale træ. Det er så meget lækre at gå på og eventuelt ligge på, og så får du også en dejlig duft. Men den bedste duft kommer selvfølgelig fra den store steg du har liggende i din kæmpe store grill, når der skal være sommerfest. Det kan være små dyrt at lave en terrasse, så her kunne det være fornuftigt at låne nogle penge. På lendme får du 8 tilbud fra forskellige banker. Så er du klædt godt på til sommer!

 

 

Indretning i hjemmet

Når det kommer til at skulle indrette sit hjem, er første skridt at tænke på hvilken stil du er til. Der intet værre end at komme ind i et hjem hvor stilen ændre sig fra hvert rum man går ind i! Så når du læner dig tilbage og tænke på dit drømmehjem, hvad er så dominerende? Er der meget rustikt træ? Er der kridhvidt og simpelt, er der en New Yorker still? Hvis der eksempelvis er en New Yorker stil i dit drømmebillede, så handler det om at finde inspiration på diverse hjemmesider såsom Raw58, som lige præcis har en New Yorker stil. Så kan du finde inspiration de rigtige steder og de steder hvor du rent faktisk også kan købe det! Pinterest er også en rigtig god side at få inspiration hos, dog er det øv at man så ikke kan købe de ting man bare tænker er et must have!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *