Sådan vælger du de rigtige briller til dig

At vælge det helt rigtige briller kan være noget af en udfordring. Der er både mange forskellige typer på markedet – og det er ikke altid lige let at finde den rette stil eller form. Så hvordan sikrer du dig, at du både finder en brille der er moderigtig og samtidig passer godt til både din smag og sidder ordentligt?

Briller der fremhæver dine bedste træk

Når du skal finde de absolut bedste briller, er det svært at komme uden om ens egen ansigtsform. Det kan nemlig have en stor indflydelse på hvordan den enkelte briller ser ud på dig. Der findes selvfølgelig ikke nogle specifikke regler om hvilke ansigtsformer der må bære hvilke briller – men det kan i visse tilfælde hjælpe med at finde en type briller der får dine bedste sider frem. Prøv dig gerne frem og eksperimenter med form, farve og størrelse.

Vælg den rette stil

Når du har styr på hvilken type brille, der passer bedst til netop dig – er det tid til at finde ud af hvilken stil du gerne vil have. Her kan du ofte både vælge mellem forskellige materialer og farver – samt former.

Hvis du skal finde en brille som du kan gå med til hverdag kan du også med fordel vælge en stil som passer godt til det tøj du har på i dagligdagen. Her kan du få inspiration til valg af briller.

Tag højde for dit synsbehov

Nogle skal blot bruge et par læsebriller i ny og næ, mens andre skal bruge briller til at kunne se ordentligt. Der er mange forskellige typer af glas du kan vælge til dine briller og de hjælper alle med forskellige synsbehov.

Hvis du kan bruge dine briller ofte, kan det være en god idé at vælge glas der øger komforten af brillen. Det kan være de skal være tynde eller have anti-refleks så du ser ordentlig hele døgnet.

Få hjælp fra en professionel

Uanset hvilken brille du er på udkig efter er det altid en god idé at få undersøgt din syn grundigt inden du vælger. På den måde er du sikker på at din nye brille giver dig det bedst mulige syn og passer til dig. Her vil du med al sandsynlighed også kunne få god hjælp til valg af både stel, farve og hvilken type glas der er den mest optimale til dine behov.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *