Som at bo i et LEGO-hjem

I gamle dage var et møbel et møbel. Det var solidt og lavet af en møbelsnedker, og skulle ikke samles ved ankomst, men blev slæbt ind i huset og sat på en plads, hvor det skulle forblive for evigt.

For at følge med tiden, og med vores større behov for valgfrihed – både når det gælder transportformer, tv og mobilløsninger – så er møblerne i dag blevet mere omskiftelige og mere egnet til folk, der ændrer mening på et tidspunkt.

Modulsofaer

Tag nu for eksempel en modulsofa. Et møbel, der lader sig skille ad og samles igen og igen. Og hvor du selv kan bestemme hvor mange der kan sidde i den, og om den skal være med chaiselong eller ej. Så når de fleste i dag leder efter ny sofa, er det et modulsofa tilbud de går efter.

Det er dog ikke alle sofaer der er egnet til dette, så hvis du stadig leder efter den smarte kombination af siddemøbel og gæsteseng, er det nok mere den klassiske sovesofa du er på jagt efter.

Frit valg af alle hylder

Reolsystemer består i dag heller ikke bare af ét møbel. De fleste løsninger kan kombineres i et utal af muligheder, og du kan købe flere reoler eller hylder og sætte det sammen med. På den måde kan du tilpasse reolen til din stue og dine andre møbler, i stedet for at stuen skal tilpasses til det nye møbel.

Skabe og reoler behøver heller ikke længere at være adskilt, men kan nu kombineres ved at sætte dem tæt sammen, eller ved at købe skabslåger til et reolsystem. Her er der altså heller ingen begrænsninger.

Som overskriften antyder, lever vi i dag i små LEGO-hjem, hvor alt kan ændres og ommøbleres, så det lige passer til dagens humør.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *