Den ultimative guide til at vælge indvendige døre til dit hjem

De fleste af os går mere op i at vælge de indvendige døre end vores hoveddør. Det skyldes, at vi bevæger os rundt i vores lejlighed eller hus hele tiden og en indvendig dør siger meget om boligens sjæl.

Det er grunden til, at du altid skal tænke dig grundigt om, når du vælger døre til dit hjem. Både indvendigt og udvendigt.

Du kan gribe det an på følgende måde:

  • Hvad passer til din stil?
  • Sammenlign flotte døre.
  • Hvilken type døre kan du få? En fransk dør, en glat dør, dør med fyldninger.

Er du klar til en ny stil?

Hvis du er kørt træt i din gamle stil, kan det være en god idé at skabe en ny. Her er det let at gøre det, hvis du køber en ny flot dør. Den rigtige dør kan ændre hele stilen i dit hjem.

En fransk dør kan give din lejlighed mere lys og masser af charme. Før i tiden blev de tit kun anvendt mellem to stuer, fordi man så havde aflåste døre til alle de andre rum.

I dag er der også mange, som har en fransk dør til de forskellige værelser, fordi det skaber en god synergi mellem rummene. Det er de færreste, som går op i, om de kan låse døren til deres værelse. Ok, det er måske ikke døren, hvis du har en teenager, da du har brug for at kunne holde hemmelighed.

Hvad med en dobbeltdør?

Der er rigtig mange flotte døre, du kan overveje til dit hjem. Flere af dem vil give dit hjem en hel ny stil.

Hvis du allerede er begyndt at tænke mere over din boligindretning, så er det værd at tænke på, hvilken dør du gerne vil have.

En dobbeltdør er et godt valg, hvis du har en stor stue.

Comments are closed.