Byg jeres nye hus via 5 steps

Drømmehuset bygger ikke sig selv, men det kan bygges via 5 steps som også skal være med til at sikre at byggeriet sker som planlagt. Så I går fra en tom grund til absolutte drømmehus. Man skal til at finde den idé til huset som passer bedst til jer så I ender med et hus som passer perfekt til jer både indvendig og udvendig. Derefter skal alle de idéer man har til huset skitseret så man får et overblik over hvordan huset kommer til at se ud. Dernæst er det vigtigt, at I også får godkendelser til at bygge projektet. Det kan være godkendelser til at bygge huset fra kommunen. Når tilladelser er som de skal være, så skal projektet udspecificeres med en tidsplan for projektet. Dertil skal der være styr på håndværkernes kontrakter og så skal huset bygges.

Mødet med alle idéerne

Når I skal til at bygge jeres hus, så er det første skridt, man skal tage, er at få gang i et idemøde så i får sat en idé møde op. Mødet skal være med til at give en indikation af hvilke idéer, i har hver især, og hvordan i får jeres idéer til at blive til et hus i sidste ende. Det er disse idéer, som huset skal bygges ud fra.

Skitseforslaget

Når I har snakket om hvilke i idéer i vil tage videre i forhold til den nye bolig, så er det blevet tid til at konkretisere idéerne så derfor skal idéerne til huset skitseres. De fælles idéer skal komme til udtryk i den skitse som i får lavet. Hertil er det godt at have en fagmand med på råd. Det kan være en arkitekt der kan skitsere selve husprojektet, så det bliver en mere akkurat skitse af huset. I den forbindelse kan arkitekten give Idéer til hvordan til hvordan jeres idéer kan komme til at fungere helt praktisk og æstetisk.

Godkendelsen fasen

I godkendelsesfasen handler det for jer om at få godkendelser, og de rigtige godkendelser når I skal bygge et hus. Så I kan få gang i byggeriet. I den forbindelse kan det være ret så svært at finde ud hvilke tilladelser, man skal have, og hvordan man får udfyldt dem på den rigtige måde. Derfor kan det også være en god ide, at have en fagmand indover som kan hjælpe med råd og vejledning i denne fase, så man ikke ender med at skulle betale diverse bøder for overtrædelse af forskellige forhold i forhold til loven.

Projektet udspecificeres

Når I skal udspecificere projektet, så er den næste periode, der man skal udspecificere projektet, for at få en klar indikator over, hvilken tidsplan man går efter. Dertil er det også vigtigt at få en forståelse af hvad der skal nås, at lave i forhold til tidsplanen. Man finder ud af hvilke materialer, der skal bruges, og der beregnes energiforbruget og udarbejdes arbejdsbeskrivelserne.

Kontraktfasen

I kontraktfasen kender I til hele planen omkring byggeriet, og hvilke arbejdsopgaver der skal laves. Derfor skal håndværkerne hyres til byggeprojektet. Dertil skal I også huske at leje en lift, hvis det er et flere etagers hus I bygger, lifte kan man leje hos Alulock.com/da.

Nu skal der bygges

I byggefasen skal der som navnet antyder bygges. Der kan dog godt opstå problemer i denne fase.

Køkken

Det er vigtigt, når der skal laves et nyt køkken i det nye hus, at der vælges den rigtige stilart, så skal det først og fremmest afklares. Køkkenet er ikke bare et sted hvor der bliver lavet mad. Køkkener er blevet et samlingspunkt, hvor hele familien samles, og hvor hele familien snakker og laver mad sammen. Det er her hvor de sjove, og hvor de seriøse samtaler bliver snakket igennem. Det er derfor ikke bare et produktionsrum, hvor der bliver produceres mad til familie. Det er mere blevet et fællesrum, hvor der også laves mad, så det er lige som en stue hvor man også kan lave mad. Der for skal det udtrykke hygge og personlighed, dog skal der også gerne være rene overflader og praktiske steder, alt afhængig af hvilket type køkken man ønsker sig. Det skal dog være et sted, hvor der kan laves mad til familien eller man kan smøre en bolle til dig selv.

Til sidst kan det være en god ide at gå ind på Boligadvokatoversigt.dk hvis man heller vil købe et helt nyt hus.

Tak for du læste med. Jeg håber på, at I er blevet inspireret, til at bygge eller få bygget jeres drømmehus.

Comments are closed.