Bring naturen ind i hjemmet med vaser fra Bloomingville og House Doctor

At skabe liv i et hjem, er ikke nogen nem opgave. Det er vigtigt at rummene har personlighed, men hvis man bare begynder og proppe et værelse med en masse tilfældige ting, mister det hurtigt sin charme. Hvis man sørger for at rummet er lyst og åbent, giver det en meget bedre effekt, og dit hjem fremstår velkomment. Noget som har en effekt på lige præcis dette, er vaser. Hvad end de bruges til at pynte midt på spisebordet med en buket blomster, eller nogle simple grene i entréen, er det uden tvivl noget der lægges mærke til og som giver et positivt resultat.

Det har altid været populært at bringe et naturligt element indenfor, i form af vaser eller urtepotter. Flere og flere er begyndt at tage den nemme løsning og bruge kunstige planter, da de ikke kræver nogen form for pleje, men der er nu noget forfriskende over en nyligt plukket buket blomster fra haven.

Du kan finde et stort udvalg af indretningsartikler, herunder vaser, fra både House Doctor og Bloomingville på hjemmesiden her.

Giv dit hjem liv med en vase fra Bloomingville

At bringe naturen indenfor kan have en opkvikkende effekt og puste nyt liv i hjemmet. Hos Bloomingville finder du et stort udvalg af vaser i alle størrelser, former og farver. Der er høje og slanke vaser, som kan skabe et ekstra element i et hjørne af stuen, eksempelvis ved siden af fjernsynet. Eller peppe et ellers kedeligt badeværelse lidt op, og gøre det mere interessant. Klare vaser er perfekte til køkkenet eller kontoret. De findes i alt fra enkle modeller, til farvet glas med tekstur.

Er du til det mere rustikke og naturlige, tilbyder de også vaser fremstillet i stentøj. Vaserne har alverdens sjove former og farvekombinationer, og kan sammensættes på kryds og tværs af størrelser og mønstre.

Bloomingvilles unikke og anderledes design kommer tydeligt til udtryk i deres brede udvalg, hvilket giver masser af plads til at udfolde sig, og kreere sin helt egen personlige stil.

Opnå naturlig skønhed med produkter fra House Doctor

Det med at skabe et naturligt og åbent rum, er noget House Doctor er eksperter i. Med deres produkter der ofte er lavet i naturlige materialer, kan du nemt og hurtigt style dit hjem til at være præcis sådan som du gerne vil have det. Meget lig Bloomingville breder deres udvalg af vaser sig over en lang række af alverdens farver og former. Mange af vaserne er i sten- eller lertøj, som tilføjer rummet et rustikt touch, der komplimenterer ethvert rum i hjemmet.

Er man mere til det simple, har de også en lang række klassiske vaser i klart glas, nogle af dem farvet og i sjove faconer. Vasernes former varierer i alt fra flaskeformede og runde til en mere klassisk vase eller krukkeformet og simple høje vaser. Også her kan de sættes sammen i små grupper, og ellers har de også flere muligheder, hvor vasen i sig selv består af flere små vaser.

Alt i alt er House Doctors sortiment fuldt af produkter der giver inspiration og gode idéer til indretning. Så leder du efter et nyt pust til din bolig, kan du roligt tage et kig blandt House Doctors mange og unikke varer, for du er næsten altid garanteret at finde det du leder efter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *