Indret et hjemmekontor

Det et blevet mere og mere normalt at arbejde hjemmefra, og derfor finder man i dag flere hjemmekontorer i boliger. Det er vigtigt at have et lækkert hjemmekontor, så man sammen med sin computer, internet og via videomøder, kan klare alt sit arbejde hjemmefra.

Det kan være mindre motiverende, hvis man først skal til at rydde spisebordet eller sofabordet om morgenen, inden man kan sætte sig til at arbejde, hvorfor et hjemmekontor, som giver inspiration og arbejdslyst er ekstra vigtigt.

Fordele og ulemper ved hjemmekontor

Der er mange fordele og ulemper forbundet med at arbejde hjemmefra og have et hjemmekontor.

  • Det kan være en fordel kun at bruge rummet til arbejde og intet andet, så det ikke bliver en del af den anden indretning. På en måde kan man også lettere adskille arbejde.
  • Med et hjemmekontor slipper man for papirer og computer der roder på sofa- og spisebordet.
  • Man bliver ikke forstyrret af legetøj, som ligger over det hele eller andre ting, som måtte forstyrre arbejdet.
  • Med et hjemmekontor, kan man helt selv bestemme, hvilke forhold man ønsker at arbejde under i hverdagen. Man kan altså selv styre indretningen, hvordan man ønsker at sidde, hvilket lys man bedst kan arbejde ved og lignende.

Ulemperne ved at arbejde fra et kontor i hjemmet er der også flere af.

  • Man mister for det første det sociale samvær på arbejdspladsen.
  • Man kan få en følelse af, at man aldrig har fri, fordi man er på sin arbejdsplads hele tiden.
  • Det kan være nemt at blive forstyrret. Måske er der en opvaskemaskine der skal tømmes, vasketøj der skal hænges op, et barn der vil tidligt hjem fra børnehave og lignende.

Det handler om at skabe en fornemmelse af, at man går på arbejde, selvom man blot går ind i et andet rum i boligen. Der findes ikke noget facit på, hvad der er rigtig og forkert. Hvad man derimod kan siger er, at de muligheder det opdaterede samfund har givet os, i høj grad har været med til at ændre vores præferencer, og den adfærd der typisk har været brugt i forbindelse med arbejde.

Få hjælp til indretningen

Hvis man går med en drøm om at indrette et tomt værelse, til det fedeste hjemmekontor med masser motivation og behag, men ikke lige har pengene til det, kan man få hjælp til finansieringen online. Læs mere her hos Spumanti.dk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *