Derfor er vandfri urinaler en god investering til din forretnings toiletter

Hvis du driver restaurant, café, hotel eller en helt fjerde type af forretning, hvor dine kunder skal have adgang til et toilet, så er det vigtigt, at det holdes rent, nydeligt og lugtfrit. Det kræver typisk, at det gøres rent flere gange om dagen, hvis det bruges af mange kunder. Der er dog forhåndsregler, du kan gøre dig.

Du kan eksempelvis vælge at investere i et lugt- og vandfrit urinal (eller en række af disse). Det er nemlig noget, der i høj grad kan hjælpe dig med at holde toilettet nydeligt. Det er særligt noget, der hjælper dig med at holde hele toilettet lugtfrit, hvilket også er vitalt, da det ellers nærmest kan afskrække gæsterne.

Sørg for at investere i nydelige toiletter til dine kunder

Der er mange, der ikke ved, at det er noget, der har meget at sige for deres gæster, at de kan besøge et toilet, der ikke lugter eller ikke er gjort rent. Derfor er det også noget, du bør investere i, hvis det ikke er noget, du allerede gør. Sørg for, at det jævnligt bliver gjort rent og at det bliver gjort grundigt rent.

I denne forbindelse skal det også nævnes, at det eksempelvis er en oplagt idé, at du vælger at udskifte en række gamle urinaler med en række nye, som eksempelvis kunne være de lugt- og vandfri modeller, der er blevet udviklet af URIMAT. Det er nemlig blandt de bedste urinaler, du kan finde på det danske marked.

Giver også en stor vandbesparelse

Ikke nok med, at sådanne urinaler kan være med til at sikre, at det ikke lugter grumt på dét eller de toiletter, du giver dine kunder adgang til, så er de faktisk også blevet udviklet på en sådan vis, at de kan spare dig for en mængde vand hvert år. Derfor er det faktisk en investering, der kan tjene sig selv hjem.

Mere specifikt, så er det muligt at spare intet mindre end 150.000 liter pr. urinal. Som følge af dette, så er det også en besparelse, der kan ende med at spare dig for mange penge. Det er blot endnu en god grund til, at du bør vælge at investere i sådanne urinaler fra f.eks. URIMAT, da det er en rigtig god investering.

Den absolut mest markant fordel er dog, at du slipper for den slemme lugt, der kan opstå fra nogle af de ældre urinaler.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *