Hjælp til at dekorere vægge i boligen

Det kan være svært at understrege, hvor stor en betydning den rette vægudsmykning har i det samlede udtryk af indretningen. Med de rigtige farver, tapetsering, malerier, plakater eller dekorative elementer, kan man skabe helt særlige stemninger, som er personlige og understreger det, som man ønsker.

7 gode råd til indretningen

  • Afprøv dig selv med tapetseringer eller vægmaling i anderledes farver, som kan skabe en anden stemning i hjemmet.
  • For at skabe kant i et rum, kan man med fordel lade en murstensvæg, en væg af beton eller træ være ubehandlet.
  • Udtryk den personlige stil med specielle plakater, private fotos eller udvalgte illustrationer.
  • Billeder, malerier eller plakater kan både ophænges hver for sig, men også sammensættes til en plakatvæg, som vil give et spændende udtryk.
  • For at få det mest unikke, bør man kaste sig ud i gør-det-selv opgaver, hvor man kan tegne, male eller eksperimentere med blandt andet tavlelak eller olier.
  • Lad kombinationen af funktionalitet og design gå hånd i hånd, og lad stilfulde reoler, skabe, hylder, knager eller opslagstavler pynte de hvide vægge.
  • For at skille sig ud fra mange andre moderne hjem, kan man med fordel benytte sig af alternative dekorationselementer såsom spejle, potter eller wallstickers.

Når en større væg skal dekoreres

Hvis man er en af dem, som har en større væg, der mangler kant og personlighed, kan man skabe det med en flot billedvæg. Med forskellige billeder og plakater, kan man skabe et anderledes udtryk, som man ønsker. Her har man mulighed for at blande nyt og gammelt, forskellige farver og størrelser samt motiver, hvor kun fantasien sætter grænser. Man bør dog være særligt opmærksom på, at man vælger de rette rammer til de fede motiver, da det i mange tilfælde er prikken over i’et. Hvis man vælger den samme farve til alle billederne, vil det skabe et mere roligt og struktureret udtryk, som vil gavne mange moderne hjem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *