Det du skal vide om flisesand

Hvis det er første gang man skal ud og købe flisesand til terrasseprojektet, er der nogle ting man burde vide inden man køber en Big bag eller hægter traileren for bilen.

Hvad kan du bruge flisesand til?

Det ligger lidt i navnet, at du kan bruge flisesandet til dine fliser, men det er ikke nødvendigvis kun fliser. Det kan også sagtens bruges til at stabilere andet end fliser.

Da flisesandet er så fint og stærkt, kan regnvandet ikke sive ned ind imellem flisesandet, og gøre det mindre stabilt.

Hvad er flisesand, og hvad for noget skal du have?

Flisesand kan også blive kaldet fugesand, da det er fint, hvidt sand, men det er præcis det samme. Betegnelsen for flisesand defineres på baggrund af sandkornets størrelse, mellem 0,002mm og 0,2mm. Derfor er flisesand perfekt at bruge, til at lægge mellem fliserne.

Da sandkornene er så fine, betyder det at det er et meget let materiale og kan nemt arbejdes med og flyttes rundt efter behov.

Hvor meget flisesand skal du bruge?

Det kan være rigtig svært at vurdere hvor meget flisesand du skal bruge, men en typisk tommelfingerregel, som er god at huske, er at der skal bruges ca. 3kg flisesand pr. anlagt km2. Dog skal du også have i tankerne at det afhænger af flisernes højde, så du kan godt risikere at du skal bruge mere end 3kg flisesand pr. km2.

Prisen på flisesand

Der er stor mulighed for at finde onlineforhandlere, hvor du kan bestille dit flisesand. De flest kan ovenikøbet levere dit flisesand direkte til døren. Der er dog stor forskel på hvad regningen lyder på fra sted til sted. Derfor er det utroligt nemt at hoppe i en fælde, og betale alt for meget for dit flisesand. Derfor kan du nemt og hurtigt sammenligne priser på flisesand, så du sikrer dig at du får den bedste pris.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *