Giv din have nyt liv

Sommeren er tiden for havearbejde og en masse udendørstimer. Har du længe gået og tænkt over at lave om i din have? Så er tiden inde til det nu.

Forny din have

Kan du lide at gå og hygge om tingene, og ændre lidt hist og her. Så skal du en tur i haven. En ny have kan gøre rigtig meget for et hus’ udtryk. Tag på planteshopping og vær kreativ i haven. Du kan f.eks. lave forskellige bede, hvor du planter dine yndlingsblomster, eller du kan lave en urtehave til favoritkrydderurter. Det er rigtig hyggeligt og det er der ingen stress over.

Læg ny terrasse

En ny terrasse er for alvor et sommerprojekt, og det vil du helt sikkert få stor gavn af. Her kan du igen være kreativ. Du skal bare have besluttet, hvilken type terrasse det skal være. Er I mest til en træterrasse, eller en terrasse af fliser? Det giver to forskellige udtryk, men begge ting kan være rigtig hyggeligt. Når først terrassen er færdig, kan I pynte op med nye havemøbler, flotte blomster i krukker, en hængekøje eller andet. Det handler bare om at slå sig løs og være kreativ.

Gør haven familievenlig

Har du børn, og har brug for at gøre haven mere familievenlig, kunne du f.eks. købe en havetrampolin. Det vil gøre, at de mindste i familien har en god grund til at opholde sig mange flere timer ude i haven sammen med dig. Det vil altså gavne både dig og dem. Hvis du er frisk, kan du også selv bruge trampolinen. Børnene vil kunne få rigtig mange timer til at gå, og du kan gå og arbejde videre i haven samtidig. Det er også smart, hvis I holder grillaften derhjemme og det bliver for kedeligt for de mindste at vente på maden. Så kan de lege på trampolinen. trampolinguiden.dk/trampolin-til-nedgravning/

Comments are closed.