Gode råd til indretning af din lejebolig

Der er rigtig mange danskere, der bor i lejebolig af den ene eller anden grund. Især er der mange, der bor i lejebolig Århus eller København. Måske er det bare et midlertidigt hjem, inden I flytter i drømmehuset. Ellers måske er huskøb bare ikke en økonomisk mulighed for dig på nuværende tidspunkt.

Uanset hvad er det vigtigt, at du indretter din lejebolig med personlighed, så det føles som et hjem. Bare fordi det måske nok er en midlertidig bolig, behøver det jo ikke at se midlertidigt ud! Herunder får du nogle gode råd til indretningen af din lejebolig.

Hæng noget på væggene

Når man bor i lejebolig, har man ikke helt den samme frihed til at indrette, som når man ejer boligen. Først og fremmest har man som regel en masse kridhvide vægge. Man må generelt gerne male væggene, hvis man har lyst, så længe de er hvide igen, når man fraflytter. Det er et stort arbejde at skulle male væggene bare for at male dem hvide igen senere. Så er det ofte nemmere bare at lade dem være, som de er.

For at det ikke skal blive alt for farveløst og kedeligt med de hvide vægge, bør man få hængt noget på væggene. Hvis det er en midlertidig lejebolig, kan det være fristende at lade være. Men det er ikke noget, der får en bolig til at se mere midlertidig ud end bare, hvide vægge.

Tænk kreative opbevaringsløsninger ind i indretningen

En lejebolig i en by som Århus er ofte meget lille, medmindre man har budgettet til at betale en stor husleje. Af den grund kan det være nødvendigt at tænke kreativt i indretningen af boligen. En supernem måde at skabe mere opbevaringsplads på er ved at købe en seng med indbyggede skuffer under. På denne måde får du plads til opbevaring af eksempelvis sengetøj, håndklæder, sko eller ting du ikke bruger så tit. En ekstra fordel ved at købe en seng med indbyggede skuffer er, at du ikke skal støvsuge under sengen. Og dét er da bestemt også værd at tage med i overvejelserne.

Mht. sovepladser kan det også være en god idé at købe en rigtig god sovesofa til stuen. På denne måde har du mulighed for at tilbyde overnatning til gæster, selvom du ikke har et gæsteværelse. Eller måske har du børn, men ikke nok soveværelser. Uanset hvad er det praktisk med en ekstra soveplads.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *